näötä olevan noella immeisillä nuo toeveet ja tarpeet. Lissää vaen pitäs saaha vaekka entistäki on joka tarpeeseen jopa yliki. Yhä erikoesempija tarpeita keksitään, eikä ne aena oo kyllä muuta kun Rahat pois, meininkijä. Eipähän siinä sanomista jos immeinen omilla varollaan hankkii mitä mieleen juolahtaa, mutta seon jo yli ymmärryksen, että tukijen varassa elelevä ostelee jottae Angy Bootsija ja muuta viihtymis vempaenta. Vaekijahan sen vastustaa kun maenokset huutaa joka tuutista kuinka sitä tarvittet, vaikka et tarviikkaa, se ei mahhaa täötä, eikä muutenkaa niitä perustarpeita täytä, joita varten nuo eri tujet on luotu.

smileyHeh! Tuommosta tuli näkyviin kun tsiikaelin näkymijä virtuvaalikiikarilla jolla voe nähä monenkilaesta.mitä ny voe immeisenällillä ajatella. Tietenki tämä meikäläesen aparaatti on vanahaa mallija. Samentunu ja naarmuuntunu on linssit, vaen komijasti sillä lähelle näkkee. Varsinki tuo polliittinennäkymä näkkyy hyvinki selevästi.Tae aenakin luulen näkeväni. Tae sitte en. Siinähän joka asijassa on vähintään kaksi vaehtoehtuva joko tahi.Ehoton tottuushan on tietysti sanosinko suuremmas käessä. Tietenkää Eloveenaa unohtamatta!Loppaallinen kiikaroenti antaa vaen pelekkää vilinätä okulaariin. Vaen nämä kotoset kiemurat kyllä näkkyy huumorinsävyttämin näkymin.

Palijo on huvittavvaa näessä politiikoessa. Kuki yrittää tuuva ittijään essiin konstilla jos toesella. Intetään joutavista asijoesta, jotka on pelekkää näötelmää. Tosin suoritukset eivät aena oo kovin mukavata seorattavaa. Säälipisteijen kerijääminen on surkeinta, muistammehan demarien kiusaamisjutut. Heh taesi demujen kannatus gallupissa nytkähtää alaspäen! Kaekkija sitä  puhemiehenki päähän päläkähtää. Eipä oo eka kerta kun riijellään  , ei kumminkaa koskaa se ole ollut kiusaamista. Kumma kun siitä ei tuon suurempata kohua syntynyt. Noo, seorataan mitä seoraavaksi!
***
Säätä saahaan taas tänäkin. Arskakin on mukana kuvijoissa.Tyyntä on ainaki vielä. Amerikan hirmumyrkyt ei yllä meijän raukoille rajoille. Tarkka on +8.9. Ohan tuossa aluksi suunta on ylöspäin. Tosin tässä kirjoitellessa ole merkitystä oli sää mikä oli, mutta tuleepahan merkitysi muistiin. Näellä sitä mennään.-O-