pikkuhilijaa lutviutua. Seon kesä taputeltu ja alakaa märkä, pimijä ja kolija syksy.Sehän on tietenki normaalija hommaa. Uutta vaen putkeen ja päen ärijännettä! Näenhän se on ollunna kauvvan. Luoja tietää millon se alako, ohan siinä ollu välillä monenlaestaki ilimoo. Kessää ei oo tullukkaa. Vaen eiköhän se ala taas puolen vuuen jäläkeen näöttää mukavalta - on kevä!

Oon koettanu silimäellä eri suuntiin. Oon yritelly luuva erilaesija visijoeta monneen suuntaan. Rakennellu tuulelle tuppaa ja piliveen linnaa vaen pahasti tökkii hommat. Jossaki on jottae häekkää kun ei ajatusta synny.Pelkkää harmaata ja samijaa sattuu joka suunnalla. Voehan se olla että aevo vielä nukuskellee, Tiijä vaekka siitä virkuvaa ennen ku uuvestaan urvahtaa.'

Tuostapa jöytyyki aeka hyvin kulettava aasinsilta aeheeseen : Mikä on ajatus. Mistä se tullee ja mihin se mennee. Sanovat viisaat että se on sähköstä toemintaa?? No, ohan noeta nähty sähkön räpsimista siellä ja täällä. Salamaki on on sähkönen ilimijö ja keinokuitu puseron sähinä kun se sähköstyy. Eipä kuitenkaa oo pahemmin ajatuksija näkyny salamaniskussa, Vae onko?

Vaekijaahan seon luuva kattavaa katsaosta kyssessäolevaan. Ei löyvvy ajatusta, ei merkijää. Pöntössä vaen suhisee syksyinen tuuli. Jaa ei vielä oo syksy. Lainatakseni laoluntekijää: On kesää vielä jäljellä,,, muutama tunti" Hoksasin tuossa äkkijä, että ajatus syntyy tyhyjästä, kuten tunnettuva tyhyjästä ei nyhyjästä, siksi tämä postaos on yhtä tyhyjän kanssa jos ei siitäki miinuksella. Kumminki höpinätä synty kun oli asija hakusessa. Se toesinaan polettaa hyvinki palijo ennen kuin alkaa hyristä, Seon vanaha pönttö kuin vanha mopo. Toesinaan sytyttää toesinaan pätkiin. Niin kai se kaikilla.
***

Vaen ilimaa on taas ilimassa. Pahalta näöttää! Tummija piliviä lonkii pitkin taevaankantta. Vae onko se kansi.?  Paremminki kupu jonka alla me immeiset hyörimme. Oli miten oli, mutta näin on!. Lämpyä on vaatimaton +8.8. Tänään taas pitkästä aikaa formulaharjoituksia ja muutakin mukavaa.Kerkijäes vaan tekemään minkä on aikonu, kun se ajatuskin on hukassa" Näellä me mennään! -O-