politiikansyksy kiihtyvä. Osa puoluveista on vielä oottavalla kannalla, mutta persut on kun tulii tappuroessa. Soeni kaepaa sua kilijuu maenokset ja levijä naama pillaa hyvänki päevän. Eikö perkele ne immeiset tajuva että viilletettään vaarallisilla vesillä. Sammaa pelijähän se näöttää käöttäneen Jooseppi ja Aatuki, muista pienemmistä hitlereistä puhumati. Nyrkit pystyssä kun haokkuu toesinajattelevia ja puhhuu iliman alaleokaa populistisia iskulaoseita. Kansa hurraa ja fyyreri on hyvillään. Se eniten kummastuttaa että jopa polliisia ja lääkäriä, ylleesä lukeneita immeisiä, on kuorossa huutamassa: ristiinnaulitse!!!!!! Siis nämä demokraattisesti valitut päättjät Jo aivotonkin käsittää mistä on kysymys. Ei timpellä oo tarkotuskaa ottaa vastuita tae joustaa asioissa myös toiseen suuntaa. Eipä oo asijaa jossa timo oisi antanut siimaa.Saalista on tullut. Miljoonien puoluetuet on säätiöity. Konkussin käyny jeppe osaa varmistaa selustat.Talouvvellinen varmuus säelyy, kävi miten tahaa. Soeni on rahamies.

Tuo ei ollu kenenkää puolesta, eikä kettää vastaan. Ainahan toki ihmetellä saa. Homma kun on niin läpinäkyvää. Kyllä kuplat puhkeaa aikanaan, viimeistään silloin kun alkaa olla kannatusta tarpeeksi. Vastuuta ei voikaan enää väistää. Siinä iskusanat hiljenee kun joutuu tekemään myös raskaita päätöksiä, jotka on pakko tehä, ettei vielä pahempaa satu! Onhan itestään selevää, ettei Euroopan viisaimmat ja kauaskatseisimmat päättäjät voi olla väärässä!  Niijen rinnalla soini on akanan veronen jos sitäkää. Suomessakin on päteviä johtajia jotka pysyvät  sovituissa sopimuksissa ja tekevät kaikkensa suomalaisten parhaaksi. Senkin uhalla, että kannatus putoaa, viin kuin se hallituspuoluella aina putoaa. Joskus kun joutuu lusikoimaan soppaa joka ei kannattajia miellytä. Nykyset päättäjät on tehneet hyvää työtä. Maalimalla, melekeen kaekki mittarit näöttää kärki tiloja. Oekijastaan ei paremmin voes mennä.

Nappasimpa tuohon pikkusen pätkän syrijästäkattojan mietteitä. En ees väetä että niissä oes tottuus, mutta jokaisella on oikeus käsittää asijat niin ku tuntuu meni sitten vaikka sytteen tai savveen. Pelijähän se politiikka suuressa määrin on. Mukavahan tuo on seorata kuka kyttyrät korijaa.
***

Tänään paistelee, ainakin aamusta. Eilenki se ropsautti muutaman kuuron sokijan niskaan. Lämpöä on + 10.9- hienonen tuulenvire näöttäs käövän etelän suunnasta. Valtakunnassa kaikki hvin. Oekijastaan loistavasti.Ja kehitys kehittyy. VAI ???-O-