tilanne pikkusen petraantuva. Ei mee kisat ihan perseelleen. Keihäsmiehet hoeteli hommat niinku piti. Ny seoraava tavote onki saaha heittää kaekki kuusi heittua. Se mahtaa ollakki jo mahoton tehtävä. Ihime on jos mitalleja tipahtaa. Kovin vaekijan näköstä oli se heittäminen kun vertaa Vesselin ja Torkilsenin heittoehin. Niihen heitot on  ikkäänku joutessaan nakkaa keppiä vuorollaan.. Jottae siinä on suomipojilla pielessä. Ottaako ne liian tosissaan.

Samoten seon tuossa juksupuuhassa. Voettaja hymysuin hölökkää kun ne hännänhuiput sirlmät ristissa hartijavoemin yrittäät päästä maaliin. Kaekki hommahan on palijo helepompaa kun sen ossaa! Korvijen välissä se urheilumenestys enimmäkseen on ja tohtisiko sanuva - pilleripurkin`jos muunkin "valamennusen".Ei siinä mittää jos ottaaki, vaen kun kaekki sen tietää että palaa, niin kukkaa "palokunnassa" ei yritäkkää sammuttaa. Paetti joskus muovon vuoksi vetastaan joku välillä leppäeleen.

Alakaahan tuo urheilu ottaa jo kattojanki voemille. Täösin vappaa toopinkista ei pysty olemaan. Jääkaappi on lähempänä ku pitäsi, eikä sinne  baarikaapillekaa tarvii navikaattorija. Sitä toesinaan pittää ottaa ryyppy murheeseen ja jännitykseenki. Toevottavasti la. saa jo nostella voetonmalijoja.!!!!!! Vaen kyllä suomipoeka vie kisat kunnijalla kontikseen. Ei siinä mittää, kunnon immeinen se on hävinnykki, vaekka nuo paskalehet revittellee niitä päästöjään ja ilikeöksijjään josurheilija ei menesty vaekka parraasa kae ne yrittää. Eihän se voetto vaan pyhä kilipa!!

Syksy hiipi maesemiin vaekka ei oo vielä aikakaa. Maajussija ei nyt naurata. Se voeki ensintalavena olla leipä kattelussa. Ei tullu niitä lempeitä elokuunlämpimiä iltoja jolloin kullan kaa katellaan kultaesta kuuta. Ny pittää turkista katella, että sulana pyssyy.No, eipä maha mittää. Tarkka on tasan +10. :Sateisen näköstähän tuo on, ei kumminkaa tuule. Näellä mennään. Huomiseen -O-