vissiin maalima tassaantua, kun suuren pankin suuri herra ravotteli, että täältä pessee ja huuhtelee jos polle aetaa kaataa, Hyvä niin. Tasottelisivat vielä pikkusen noeta velekojaan. Onhan niin että jokkaenen on velekaa jokkaeselle. Näen yksinkertasenajatuksen mukkaan oes velat heleppo tasottaa kun sanos kamulle. Minnen maksa sulle sitä parija milijaartija, vejä vastaavasti henkselit saman summan yli mitä minä oon sulle vipannu pikkupäessäni! Seon varmaan viisaelle aevoelle liijan heleppo ratkasu, eikä mahollista yölypsyjä sellasilta jokka on eniten hutikassa.

Nooo. Päevä nousee kumminki joka päevä - meleko varmasti. Syyväkki varmaan saa jokkaenen näläkänen tarpeeseesa. Jos ei muuten niin sosiaalihuolto soppaa tuo! Kävi miten kävi, niin ei se sivu leivästä vie ja jos vie niin kyllä iso koura kyttyrät korijaa.. On myös korijannu. Eipä näö yhtää menneijen sankarija lojumassa tienvarsilla. Nythän tosin on hoksittu alakaa ettimään kissojen ja koerinjen kansa luita ja muutakin kammaa kaekista mahollisista jopa mahottomista paekosta. Pensselin kansa putsaavat erämaan hiekkoja ja innosta hihkuvat kun jonku luunsirun löytäät. On muka löytyny se kavoksissa ollu lenkki apinan ja immeisen välillä. Lähe näijen kansa marijaan!

Kovin mukavatahan se ontietty tietää millaset on olot olleet vuonna miekka ja kilipi. Vaen saaneehan tuota pikkusen eppäellä herrojen tarinoeta.Lämpimikseen jutustelevat ja ettivät DNAta.Eikö neo hoksannu että sitähän saa kun ottaa kapulaliittymän kysseisestä firmasta. Mautonta? No ripottele maosteet ite!

Ei kae tässä tämän raohattomampia näen pyhäaamuna. Kahotaan lissäötyykö taoti huomiseen mennessä. Näöttää että se siitä vielä kesän tekkee +18.5 on jo mittarissa. Se on korkein lukema tänä kesänä , tähän aekaan. Ja kun näötästää että kosteotta riittää. Sattaa jo, niin siihenhän on kaekki tarpeet kunnon kasvuun. Rupijaa lehtijä työntään alimmat aijanvitaksetki - tae mätäneen!!! Eikös se kokohta oo vanahan kansan mätäkuu? Vae jokooli. Ei oo tarkempata tietoo. -O-