kesäaamua itekellekki. Ei kuitenkaa pijä aatella, että minä oesin jonku hyvän kesäaamun antaja. Eihän toki, mutta toevotela voe. Sehän on niin yksilöllistä tuo elämänkaari, että tuskimpa se on kellään auvvua ja onnia jokahetki. . Jollaki se saattaa viipottaa korkijalla koko ajan, jollaki vaen pikkusena sipasuna koskettaa.

Onnen varsinaesena ilimentymänä haaveillaan lottovoettuva tae muuta onnenpotkuva joka tietää milijoonapottija ja heleppoja elämijä. Jatkuvaa juhulintaa ja piletystä. Vaen mitä oon huomannu kourasee kova koura rikastaki - Terveys kun eijoo rahalla ostettavissa. Toki rahan kanssa saa onkelmiin helepommin helepotusta.

Siinäki on suurija eroja mikä kattoo olevan onnija. Toeselle seon rilluttelua ja matkustelua ympäri maalimaa ja sitä sitte kuvittellee suureksi onneksi. Toeselle onneen riittää leppoisa hiljainen hetki, vaikkapa yksin kesäillan hämyssä - iliman sääskijä.

Mitenkä se ny tämmöseen hoopoeluun lipsahti? No, kuhan ny jotaki ruutun täötteeksi.
***
Sääki näöttää pitkästä aekaa näöttää parempaa puoltasa. Arska on hommissa tosissaan ja saanu lämmön nousemaan jö +16,0 Jokohan päässee helteen puolelle. Ei kyllä oesi niin väliksi- Seon aeka vaekijaa huohotaa hijen virratessa joka huokosesta. Toki seon vastaanotettava tuli mitä tuli. Näellä evväellä vaan etteen päen nyt kun aurinko paistaa risukasaan. -O-