Elähän mittää! Heinäkuuki alakaa olla pakettiin kääritty. Maalima pyssyi koossa ja Eoro maksuvälineenä, vaekka monenkilaesta ennustajaeokkuva on kuunneltu, että turma on tulossa ja kamalat ajat elettäviksi, Näöttää että eipä ennustukset osuneet . Mitästä Lyyti tyhyjää! Vaohti vaen kovenee kun vastukset vähenee. Neolat on hyvin hatussa Kallen sanontaa käyttääkseni.

Eilen tuli, voe mahotonta, istuttuva kirkonpenkissä. Ensimäinen Lastenlapsella oli rippijuhla ja konvirmaatio, vae mikä se lie? No, jokatappaoksessa hankalassa puupenkissä piti koettaa istua paekallaan. No, toesinaan ramuta tolopilleen ja sehän tuntu nivelissä jopelolta. Eipä ne meiningit ollu siitään muuttunu. Pirua moetittiin ja hyvä teitä kehotettiin kulukemaan. Helekatistako ne korvessa hyvättiet löytyy.Tosin passaahan noeta katella. Navikgaattori voes olla meleko kova sana niissä kattelu hommissa. No se ei käöny pirtaan sillon 60v sitten, että naenen olisi porinoenu saarnaspöntöstä. Hyvinhän tuo tuntu olevan asijoesta perillä, aenaki täöskirkollinen kuunteli hilijasena porinoentia.

Mistä se lie tullu immeisten tavaksi juhulia syömällä , ilossa ja surussa. Mättöä kitusiin ja parraasta päästä. Siinä kalorimittari pyöri kuin Vilikkilänkissa kun suurella lusikalla mätti herkkua naamariin.Ei siinä mittää. Maittavaa oli ja riittävästi. Ja Sonja pääsi melkein aikuiseksi. Hyvä näin.

Tosin Loppusuoralla taivaallisetvoimat tarrttui meininkeihin. Osa vieraista jo oli ehtinyt häippästä kun enteet toteutui. Oli ollut koko päivän lämmin ja sähköinen keli. Mutta sitten illalla Ylituvan isäntä antoi huomata kenen vallassa ne nämä zembalot on. Harvoinpa ukkosmyrsky niin rajua on.niissä maisemissa. Salama kävi hyvinkin rajusta ilotulituksesta. Oli varsin mukava lasikuistilla katsoa kun luonto irrotteli.

Kaikesta päätellen kesä jatkuu nyt lämpimänä. Mittarissa jo +18.6 . Kipuaa varmaan hellelukemiin. Tosin taivas pilvessä että voi se sivauttaa pienen kuuronkin - tai suuren. No, Tyyvymme siihen mitä annetaan, ei tässä hätijä - ei laisin. Oon pikkusen vähentänyt postauksia, Ehkäpä vähemän materian käyttää tarkemmin? Jotkut runot kun on aika pitkijä.. joten kyllä siitä luettavaa kertyy. Huomiseen! -O-