siitä huolimatta, että nämä Vuojatuksen sivut on taas aevan sekasi. Varsinki koko viikonpopun on ollu surkijaa. Välillä jopa täysin pimeenä. Vieläkin tökkii raskaasti. Kirjotuksen liittämiseen menee minuutti tolokulla. Ei silti ettei mulla aikaa ole, mutta kiukuttaa se oottaa töllöttää millon systeemi suvattee toemija.

Mutta mitäs me pienistä, kun näyttää jälleen, että kesäkin lähenee näetä syrjäisiä  pohjanperiä. Meillähän ei oo mittää sitä vastaan jos muutaman hellepäevänki saesi kokija tämänki sulan aekana, Heinäkuutahan sitä on urhijasti jo lähetty viemään muistojen joukkoon. Päevä kerrallaan arkistoijaan tapahtumat muisteluksija varten. Pienimmät asijat eivät tallennu, mutta väliäkös?

Urheiluhommatki on hoijeltu vähäksi aikaa. Voi keskittyä muuhun.Toki jo ensiviikon vaihessa on Formulaa. Kohtahan se alkaa se päätapahtuma Olympialaiset- Tosin saalis suomalaisittain taitaa jäähä aika vähiksi. Vielä kehenompi kuin EM. Sieltä oli suuri joukko parraeta vekka. No, saattaa sitä jännätä muitakin. Hienoa se on seurata hienoja suorituksia. Niinku illallaki , huippujen seiväskisa. Ihmemiehijä.
**

Joo , paras lopettaa, jospa se Vuotatus on armollinen ja pistää postaoksen esille. Ei kyllä maalima kaavu vaikka menee maaliman tuuliin. Sää on lupaava. Tosin mahtaa olla sähköö ilmassa. Eilen se jo jyrähteli. Tänäänkö lisää? Lämpö on arvelussa. Näyttää mittari näyttävän pelkkää - - Liekö patterit lomalla?  Pittääpä tutkija tilanne. -O-