Se sittonki taas viikko takana ja aeka silimätä missä mennään. Tietenki on aena mahollista että vaohti on pysähtäny. Sitä olla möllötettään vaen. No, ei kae se sivu leivästä vie sitä kun saa kaopasta jos ei itte kehtaa leipasta.

Kovinhan se tuo luonto meitä nyt rassaa. Pittää olla tosi ärijä luonne jos meinaa maata kelteisillään aorinkua palavomassa - vesisatteessa. Toki seon mahollista että se silipasee pilivet sivuun niin siinä onki rusketusta tarijolla ensisätteistä alakaen, mutta mahtaneeko sellasta ihimettä nykypäevinä sattua?

Eoronkaatajathan ne on parveilleet kasapäen immeisten harmina. Muka onni ja aotuus on nurkantakana oottamassa kun vaen päästään poes Eoron otteesta. Kah! Neon niijen puhheita joella eijoo ees alaleokaa. Mitä minä käsitän niin tuskin sitä erakoksi niin vaen pääsee? Monenlaesta paperija on allekirijotettu, on otettu vastuita ja ettuuksija somet kopollaan. Sopimuksethan tehhään siksi että niitä nouvatettaan. Akka se tieltä kääntyköön mies ei pahanenkaan. Toki sentajuaa, että nyky vouhotus on saanu voemasa Soenin populismista. Se jos kukkaa on alaleuvaton. Hame päälle! Ja jos ajateltas Eurosta lähtijä niin kohta oesi kamala parku sinne takasi. Koskaa ei oo kohen.

Oekijastaan meillä on asijat oekeinkin hyvin. Turhaa patinää toki kuuluu, mutta neon tottuutta vaella. Itekuki kun kohallaan aattelee, niin harvonpa on näen hyvin ollu asijat. Jos nyt hiukan tihkaseeki niin se parempi luisto kyllä löytyy kunhan päästään parempaan maastoon.

***

On ne tänä kesänä tihkasseet nuo kelitkin. Saatana eipä oo montaa poutapäevää ollu. Sajetta ja kolijata, Vaen ski on vastaanotettava. Säälle ku ei maha mittää. Kempeleessä tänään pilivistä mittarissa +14. Sopeva ilima töllätä Formulaa ja olympialaisia- Oli muuten ne avajaeset aeka mahtavat. Kullä sitä nykyvään osataan. -O-