pientä immeistä tämä maalima. Niin ku tämän Vuotatuksenki rommaos. Kolome viikkuva on saanu pureskella kynsijään ja satatella maaliman pahhuutta kun eijoo tienny missä käsijään pitäsi vae eikö missään. Vierotusoerettahan seon pukannu niin raskaasti että tekasin toesen blogin tuonne Bloggeriin. Pistän sen osotteen tuonne sivulaatikkoon niin saa käyvä joka haluvaa sielläki lukemassa meikän tekstejä. Siellon helepompi systeemi. Ei oo mittää gategoioeta vaan kuukaus kerätään postauksija. Seon hyvä homma.

Vuojatuskihan on ollu luettavissa kokoajan, mutta uusia postauksia ei ole saanu laetettuu. Siitä huolimatta laskuri on pyöriny laakerit kuumana. Kolmen viikon aikana pitkästi toistatuhatta avajaa, se on vallan mukava panna merkille.

Tottapuhhuin. Toki uusia juttuja oon kirjotellu koneelle joka päivä ja pikkuhiljaa pistän niitä näkyviin. Tänään ei kuitenkaan ehdi laittaan. Pittää tämä koepostaus lähettää, että näkee toimiiko uuvet vehkeet niin ku pitäs. Huomenna tavataan riimin merkeissä.smiley -O-