nousuva se tahtoo olla tämä sohovaurheilijan rooli. Suaketti kun vaekka kuinka kaekkesa koettaa niin jo vaen on toeset parempija. Ei siinä aota lempijät silimätkää, ei ees kiroominen, jos keppi ei lennä niin eipä se lennä. Niinku Sanniki se koeti kaekkesa!! Kyntämistä sannoe ne höpöttäjät. En kyllä aoroja havvaennu. No, myönnetään havvaetikyky alakaa olla puutteellinen.Vae keihäältä se musta näötti. Ei se tosin musta ollu.

Vaen eppäelemättä mieliinpaenuvin suoritus oli tuo Saksanpaojan kuuladuuni. Seoli niin helepon näköstä ja kuin olisi pikkukiven viskannu ja pitkälle. Mahtavaa. Muutenki suuri ero noessa heitoessa, varsinki keihään, on heittotyyli. Suomalaisilla seon tuskaa ja pakottamista. Parraat sipasee niin kuin tikanheittäjät - irvistelemättä ja pahemmin pingottelematta. Kae suomalaisillaki voemaa on vaen taeto puuttuu sen hyövyntämisseen.

Noen kattojanroolissa tahtoo olla jo astijanmakuva. Liika on liikaa. Varsinki kun turpiin tullee lähes joka lajissa.Tietenkää ala siitä suurija murheita kantamaan vaekka ei tuu pisteen pistettä, mutta oesi se mukavata jos muutama kultaki tulis suomalaiselle. ja Olympijalaesettii on jo nurkan takana.

'''
smileyAorinkuva ei palijo muussa näö ku hymijössä. Eilenki vettä tuli montaki kuurua. Tännäänkää en mee takkuusee pouvasta. Kovasti vankat on pilivet. Lämpö kuitenki on nohevampi. Peräti + 16.2 on lukema. Liekö aamuhetken korkein mitä oon kirijannu. Ei kae siinä. Jumppa tunti ja sitten sohovaurheilija alakaa tänpäivän urakan.Ehkäpä huomenna taas mitali ?? - Tai sitten ei! -O-