taasen tämän kertasen päästön.  Taas pittää valittaa kehenua laatua. Esikoulukkaan tasua jos sitäkää. Vaen ku ei näestä värkeistä kummempata irtua. Mielelläni minä laolasin linnunlaella ja sorvaesin sanoja jokka menisi suoraan syvämmeen taekka sieluun jossa ne muhivat ja tuottavat mielikuvia mukavista asijoesta. Valittaen vaen pittää tojeta, että ajattelukonneisto pyörii punasella, eikä kummempata synny.

Jos minä oesinki oekija runnoelija jolla sanoma puluppuvaa solokenaan, nostajen mielialan taevaesiin. Riitikotki ylistäsi joka käänteessäja apurahhaa ja stipenttijä saesi kuittaella päevittäen. Oesi varraa hienoehin juomiin ja kalliisiin aotoehin. Pikku hutikassa antasin paenavija laosuntoja maaliman tilanteesta ja resitentti kuttusi linnan juhuliin.Hienossa seorassa juttelisin paenavija kannanottoja onko mikin asija niin vaeko näen!

Onneksi en oo!. Siinä pitäs vaehattaa kaekki ajattelukonneisto ja varmaan ulukokuoressaki oesi entraamisen varraa. Ny ei pijä käsittää että semmonen haluvaesin olla. Maalailin vaen kaohukuvvaa, sillä jokuhan on! Minnoon ihan sopiva äijä rustaamaan ilimanaekusta päästyvä muijen harmiksi tae, niin ku toevon, jonku iloksiki.

Tuommosta tuli mieleen kun joku oli kommentoenu asijattomija. Poestin kommentin heti. Ilikijöetä immeisijä riittää. Mitähän iluva siitä löytyy mollaamalla horiskon äijän harrastusta? Kysympä vaen.

***

Nyt taitaa ilmanala muuttua?? Aenakin lämmön suhteen. Mittari näyttää jo +14.4 Kempelessä. Sehän pian joutaa turkki kesätelolleen? Pilivessä taevas tosin on, mutta mehiläiset pörrää takapihan kukissa ja hienoinen tuulenvire on etelästä.Voe olla että Esterikin pääsee aukomaan kukkijaan. Kukannupput ainakin on jo melko pulleita. Toivossa on hyvä elää, sano .... -O-