Taasen päästy sinne huipulle. Joko se tännän lie se pisin päevä? No kuitenki lähipäevinä. Alakaa taas se alamaki kurijaan kylymään syksyyn ja talaveen. Näen se aeka rientää ja vuosirenkaeta kertyy myötääsä, sekä päähän että vyötärölle. Vaen sehan kuuluu asijan luonteeseen. Mitäpä tuosta suurta metelijä pittää.

Räkätaotiki alakaaolla parempaan päen. Nielastaki kärsii jo iliman ähkäsyä. Keohkoputkissa tosin vielä syvvään henkittäessä vinkasee ja krohisee.Näöttää että se on se entinen taksa että kaksi viikkoa siihen savottaan pittää varata jos sen sattuu jostakin saamaan.

Kesäleskeys jatkuu ihan iisisti. On rauhallista kirjotella , keskittyä siihen olelliseen. Kirijotus hommissa kun ei , ainakaan meikä , tarvii häerijötekijöetä. Pyssyyy ikkään kuin oekijalla taajuuvella. Näessä merkeissäpä se mennee juhannuski. Mihinkää en aijo lähtijä. Sitä kun ei tämmönen vanaha äijä oo mistaa poes. Paras pysyä kotona ja tehä olosa lepposaksi. Pitkä naotinnollinen juhannus-sauna. Ei tosin muita kertoja kummempi, mutta aenahan sauan suomalaiselle on niitä parraeta asijoeta. Se on tärkijää ettei oo liian kuuma 70-80 astetta on mukava lämpö. Muutama kuuma toti tekkee hyvvää ja ehkä sitä keksii muutaki. virikettä. Töllöstä tullee Formulat se jo hakkaa jossae joukossa tölläelyn. Jossa on ylleesä eniten yksin..

***

Ainakaa nyt ei Kempeleessä Jussin vietto ei palijo sävväötä. No ehkä turkishaalari tai ainakin sajevarustus. Nyttenki näkkyy pisaroeta klasissa. Lämpö on niin hävitön että kehtaako ees sanua`? Mittari näöttää + 7.8 Liekkö tuo mittari ees tolokussaan. tuohan on aevan tolokuton lukema. Juhannuksesta kylymenee sano töllö. Eipä tuosta palijo kärsi kylymetä kun nappaa miinukselle. Vaen seon tätä. millonkaa ei olla tyytyväesia - tae aenaki hyvin harvoin. Pitemmittä puhheitta Hyvää Jussia!!!!!!! -O-