ilimassa suurta urheilujuhulan tuntuva. Suurella innolla tässä on pitäny valamistella tae siis reenata tuleviin tapahtummiin. Tietysti ommaa syykkejä on sempattu, että kestää jos mitallija tullee roppakaopalla ja kanttija se kyssyy seki jos mennee päen persettä. Rehellisesti sanottuna, että vahava eppäelys on että sinne alapäähän se tuuri hakkeutuu,

Pelipaekkoja on kunnostettu urakalla, että menestyksen tuomaa tunnetta voe naottija täösinpalakein. On koetettu pelipaekka saaha mahollisimman mukavaksi. On hommattu lisäpehemustetta, että perse kestää puutumatta sekä okulaarit on putsattu tarkoen, että ei likataharat pääse vääristämmään tilannetta.

Tankkaoksestahan kunnon penkkiurheilija muistaa pittää huolta. Kalijaa vähintään mäöräkoera, mieluummin kontti! Nakkija ja muuta roskaruokaa on tietysti varattu suurtaki menestystä silimällä pittäen. Putelli kottilaesta myös on varattu kultasenmitallin tuomaan mielenliikutukseen. Kuinka se tekkee eetvarttia kun imasee kunnon aenetta muutaman varvin.

Kaeken pahimman varalle on varattu potta sohovan viereen, että yrijö saa sopivan päätepisteen tullessaan yllätysvieraaksi. Seki on mahollista jos kaekki ei mee putkeen. Saa sitte nähä onko mittää ennakkokaaveluissa unohtunu. Sehän oesi katastrohvi jos rimakaohu yllättää kesken seiväshypyn.

No. Toevotaan parasta ja pelätään pahinta. Jäläkitaotin hoetoon ei sitte aevan vähäset konstit riitä. Pahintahan oesi ettei tuu pinnan pinnaa!! Uhoomisen puutteesta se ei ainakaa ota kiinni. Katotaan miten käö.

***

Kisailima on aeka sopiva. Vettä tullee meleko varmasti. Vesi vanhin voeteista.Mittarilukema + 13.0 mutta varmaan putuvaa, aenaki tollön kartta semmosta ehotteli. Katotaan. -O-