monenlaesta. Ei oekein Pitkämäjellä keppi lentäny. Ennen kisaa puheet kyllä oli suurija ja Eoroopanmestari vähintään! No, näen pitkänmatkanpenk - anteeksi - sohvaurheilijana Arin pronssikin oli aivan kullan veronen. Tosin kovin lähellä se oli se mestaruuskin. Ns. asijantuntijat puhui taas päen persettä. Puhuivat vähintään 87m. Neki on muka tietävinään.

Sohvaurheilijan kunto on kestänyt meleko hyvin. Ylikunnosta ei tietuvakkaa ja kestävyys on ollut yli ototusten. Tankkauskin on onnistunut. Ei mitään heikkoa. Tankki on kokoajan runtilautaa myöten täynnä. Se on toesaalta hyvä toesaalta sitten kehenommasti. Ylitakkaus johtaa jonkunasteiseen varastoentipulumaan. Sen taas tietää, että mihin liika siotettaan. Uutta vyötä kehiin - pitempää.

Mitallisaje taetaaki supistuva tuohon aenokaeseen. Jos sitte ei tämä keihästyttö rietau vetäsemmään tosi rajuja kaarija. Toevoa täytyy. Oes nätti likka mitallinkantajaksi. Alunpittäenhän oli selevää että juoksemalla ei meille mitalleja tipu. ainakaa pikamatkoella. Hittaat hämäläeset on homman pilanneet.

Toevua pittää että sohvalle kantautuu vielä jännijä kisoja. Ramatiikkaa ja kovvaa vääntyä. Lajeja toki on vielä, mutta kohtahan kisat loppuu pyhänäkö ne oli lopettajaeset. Mitä sitten kehiin. Kae seon reenattava niihin Olymppijalaesiin. Topinkki kuuri nopijasti ja sitte puhtaana kisaan! Jo, vain.

***smiley Kolijaa kelijä se jaksaa pijellä. Ehkä hiukka notkijampaa ku eilen. Arskaaki luppaelivat. Nyt ei tosin siltä näötä Vankat pilivet seilaa taevaalla. Lämpö on +10.4 . Ei tarvi hikijä pyyhkijä eikä valittaa liiallista kuumuutta. Tässei oo kesälle ennää aekaa hirmusesti. Jos ei pijan tuu, saa tämän sulan kuitata pelekäksi kärrykeliksi. Kesäksi jota ei koskaan tullu! -O-