ja seki pitäs muistaa, että on se päevä vielä huomennaki. Tosin tuntuu, että immeiset ellää ku viimmestä päevää, tae aenakin sen aattuva. Kulutus on älytöntä. Kerran päällä ollu rätti on jo valamis kierräy´tykseen. Uutta tilalle, entistä kalliimpaa. Huomenna se onki sitte jo epäkelepo päälle pantavaksi.

Samahan se kuulettaa olevan sapuskanki kanssa tuolla kouluissa. Jos lienee muuallaki?  Ei kelepaa millää. Pizzaa ja hampurkilaesta muka pitäs olla. Kaekki kunnon sapuskat , niinku läskisoosi ja tuppipotut on tuomittu myrkkynä pannaan.Se on ajankuva. Ei kovin häävi?


Venäjän suuri sotaherrahan oli puhunu levottomija. Sitä vaelle, ettei uhannu peräti lähtijä höökimään rajan yli jos Suomipoeka ei polovet ruvella pokkuroe. Että ollaan kamuja ja vallotettaan koko Eorooppa.Totta puhhuin, ei kae mellä oo pienintä mahollisuutta jos joku haluaa tänne tulla. Kourallinen Hornettja on äkkijä paskana ja kukkaa ei tuu appuun. On kuviteltu, että ijässä päen on meillä ystävä joka haluvaa, että tämä hullu kansa saa kuvitella olevasa joku.... No annetaampa maalimanpolitiikan olla. Seon niin kiemuraesta, ettei kukkaa tiijä missä mennään, vai nennäänkö missää.

******

Eipä oo sää puolella tilanne kummentunu. Arska tosin nyt paistelee, mutta kolijaa yhä! Tuuli vaen kotasolalla, sieltä ei lämmintä heru. Vae ootellaan jos se Jussin jäläkeen. -O-