Risukot pöläjää ja jäläki on rummaa. Tarkotan että monella toverilla kampe karkasi hansikkaasta ja peltijä on ruttaantunu ja henki lähteny kahtelemmaan lopullista sijotuspaekkaa, Vaen mite siinä loppuin lopuksi käönee.Kaeppa ny aenaki semmosen häävimmän immeisen henki tallentuu?

Toestakymmentä on salto tähän mennessä. Mitä on tapahtynu viime yönä ei satua oo vielä korijattu Vaen eiköhän parinkympin korville määrä nousse. Meleko palijo. No, vanahosta koppanoesta ei niin suurta lukuva, mutta kun kuulettaa että   nuorta elämää loppunu. Se on sääli. Toesaalta sehän on itekullaki kohallaan, miten tuurinsiipi pyyhkässee vaen jättääkö vielä kypsymään.

angrySuutu
ttaa kun tuo räkätaoti on meikäläesen räkäviisarin ottanu kortteerikseen. Välliin on parempana välliin niin tukossa että tuntuu maailima loppuvan.-tana pärskittääki alavariisa, Voepahan tuo olla sitä allerkijjaaki. Mikä nämä nykyajan vitsaukset tiennee.

Juhannusyö meniki töllyvä jahatessa, Samolla silimillä koko helekutin stoori. Siis se Juhannusjuna. Olihan tuolla muutamija hyvijäki pätkijä. Iiro on hyvä jätkä. Oi oo soetteluthakusalla. Lähetys vaen pätki aekalaella.Boo, kyllähän tuo ihan jees juttu.  Pari ryyppijä Leijonaa ja paketti Eetvarttija. Siinä meikän Juhannus. Heleppo ja vaella jäläkitaoteja, Ihan oli naotinto yksikseen vietää yötöntä yotä.

***

Juhannus-sää on ollut oikeinkin mukava. Arska paistanu ja nytli on lämpö jo +15.0 Taitaa tullä aivan mukava keli. Sanovat että on s'ääskiä. Ei noita eilenkää ollu ajelin takapihan nurtsin. No hätä! Ja Formulat tänään. Tosi jännää on niin tsasta. -O-