Nuo kaekenmaaliman fippivirmat ja rahankuppaajat. Monenlaesta pyyvystä asetettaan tollomman pään menoksi. No ehkei aevan niinkää. Mutta kun alat vastaamaan johonki yksinkertaseen kysymykseen, niin sepä vieki arvaamatta  yllättävvään rahanmennoon.Se homma pittää katkasta heti kun huomaa, että rahhaa on jo imastu, etkä voe mittää. Oma moka!Sen jäläkeen en oo sortunu, enkä sorru.

Sattupa tuossa kerran itelleni, että aloin pellaamaan.  Jonkuasteisessa innostuksessa, että tässähän ollaan tietomiehijä."99% suomalaisista vastaa tähän väärin???" Minä pölijätietenki halusin näöttää : Täältä pesee ja vastasin ihan simppeliin kysymykseen, En muista miten se jatku, kun viiksettää vieläki. Oli jottae 20E jonka olivat puh,laskussa imasseet. -tana!

Entäpä nämä helekatin vipinkaoppaajat ja arvontojen pyörittäjät? -Olet jo voittanut! Laita vaan postija ja ilmoitamme miten saat rahasi. Vittu kuka hullu rahoja jakkaa ventovieraalle? Aena on pukinsorkka takana ellei peräti pirun...Siinon joskus urakkata poestella niitä sähköpostista. Niitä kun pitää väliin aukaist kun ei tiijä otsikosta onko roskapostia. Varmaan siihen estojaki saes, mutta tulukoon. Ompahan jottae postia! Harmi kun blogin vieraatki lakanneet kirijottamasta privaattikommenteja.  Täötyy tyytyä siihen mitä saa!

***

Säätilanne Kempeleessä ei kehuja kestä.+ 8.6 vain on mittarissa, huolimatta, että aamu jo näin pitkällä. Sateentuntua on näkymissä. Saa sitten nähä kirkastuuko. Näelläpä mennään ku ei parempata tarijolla ! -O-