immeisen penikkaa tämä maallinen taevallus. Kitkutteluva päevästä toeseen. Sammaa paskanjaohantaa tullee töllostä ja netistä ja tästä meikän blogisa. Hihku tässä riemuvirsijä ja lakrattele vitsinpoekasta kun päevä on pilivessä ja pohojonen puhaltellee äetipuolen henkäöksijä. Toesaalta naorattaa niin pirusti nuo immeisten toelaelut mokasta toeseen.

Eihän se tämä reissu oo kellekkää yhtä ilon repimistä. Ennen sanottiin, että: Ilo pintaan vaekka syvän märkäneisi! Semmonen tekoilo sevasta raskasta onki. Olla komeljanttarina kokopäevä sopimuksella. Kyllä seki raskaaksi käö. Näkkeehän tuon noesta artisteista. Kellä on pöönaottija ja loppuunpalamista. Kuka hehkuttaa kynttilääsä kummastaki päästä. Siinä sitä varmaan tuntee ittesä hiiltyneeksi kynttilänsyvämmeksi - Tippa silimässä.

Tuskimpa se rikas rahamieskää sisimmässään jaksaa aena ylistyslaoluja. Ei ei! Pittää rientää istunnosta toeseen, pittää näöttää kuinka mahtava paskakasa onkaa. Näöttää että on paskakasosta suurin. Kuitenki kun aeka koettaa monttuun vaen. Mahtavuus onki aeka vähissä Ja ompa saattanu vihanneksena viettää vuoskaosija vanhukselan vuoteela..
Siis kaekenkaekkijaan. Paska reissu vaen tulipa tehtyäsmileyheart

_
Tässä ollaan sähkökatkoksen vuoksi tavallista myöhemmässä. Kuitenkaa lämpö ei vielä kympissa.+9.6. on tarkka. Taivas on pilivessä ja satteeksi taitaa mennä. No, sepähän ei haettaa katon alla. Näellä mennään kun ei tarijolla parempaa -O-