se tuo urheiluhomma on nykysin. Näen pitkänmatkan penkkiurheilija meinaa ihan lääpästyvä kun vaatimukset ovat niin kovat. Lääkityksen pittää olla kova ja täsmälleen oekijaviritteinen. Väärä suhe kalijan ja syömisten kansa vetasee pahassa lykyssä hyvinki orijentautuneen kattelijan veskin pöntölle. No, sehän ei oo tarkotus, mutta minkäs voe kun luonto vaatii.

Yksi varsin tärkijä ominaesuus pitkänmatkan töllääjälle on kestävyys. Perse hellänä siinä koetat suorittaa pyhää toemitusta eli aktija, niin kaeken maaliman elintoeminnöt vaatii huomijota. Miten helevetissä kukkaa voe toesta kellonkiertämää kuivin suin tai välipala turvin kestää niin valtavaa ponnistusta kuin nyky urheilu on. Ja elä se mittää - kun eilennii EM saatiin yhen pv osalta taputeltua, niin piti ottaa vielä, harvinaesta kyllä, futismstsi vielä päälle. Kunto meinasi loppuva väkisellä.

Tietenki oesi kovin onnellista jos menestysn oes suomalaesilla parempata, mutta minkä paremmalleen voe. Pari valopilikkuva näky tuossa EM. M ja N -keihäs meni muuten hyvin mutta olihan se taas tyräys, että raajarikko pannaan puikkoehin. Siinä pittää olla raotanen kunto, että tulosta tullee.  Olletikki kun oes ollu terveitä mitat täöttäviä ehokkaeta.tilalle.

Joo, se pittää alakaa tankkaamaan että taas kestää koko päevän töllätä ja jännittää onnistuuko vaeko eikö..Eipähän aenakaa heikon varrautumisen takija jää kisat kattomatta. Tässoo kun reilu tunti ja mylly lähtee pyörimään ja pitkänmatkankattoja rallissa mukana.On jännitystä ja silimänilloo, koko rahan eestä.
***
smiley Sää ei oekein loesta muussa ku hymijössä. Lappiinhan se luppaeli jopa lunta. Liekö totteutunu. Kolijaa kumminki on. +8.0 näöttää mittari. Kesästä ei tietäs jos ei kato kalenteria. Kolijaa on ja tuuli on tuimaa. Näehin on kumminkin tyytyminen. -O-