se oliki eilen aamulla. Taas joku reikäpää tuotti toemillaan suruva ja murhetta monneen perheeseen ja ihan vaen yhen hullun takija. Oes napsaottanu iteltään aenuvasa jos siltä tuntu vaen ku aevan sivulliset saevat surmasa niin on se vaen surullista ja väärin.

Suvataan vaen, höyryvää nuo kaekenmaaliman sallijat. Pennuille ei panna mittää rajoja. Ne saa hilluva melekeen vaeppaijässä pitkin katuja ilikeöttä tekemässä kun vanahempasa ryyppää ja huoraa täösin iliman estoja- Pienessä sievässä koetetaan näötellä kuinka on ihanaa, vaekka sielu kaepaa jottae aevan muuta.

Ei ihime jos jäläkikasvusta sitten tulee murhamiehijä ja rikollisija. Toki on niitä väärille raeteille ohojautuneta tyttäriäkin. Helppo raha mukavuuvenhalu ja laeskuus on kaeken takana. Tae mistäpä tuon minä tiijän kun ei taijja tietää ns. viisaatkaa.

Olipa miten oli niin toevottavasti ei moisija uutisija tarvii kuulla aevan kohta. Reikäpäetähän kyllä riittää ja tussareita saanee pimmeästä vaekka aotolastin. Siinei palijo asekaapit aota, enempää kun muutkaa kiellot. Ratikaalit aatteet saes kieltää. vaekka ei kae sekkää aota.Päässä kun vinksahtaa niin jäläki on hirvijää.Nuo saatanan huumeethan ne saa pöntön sekasi.Sillehän ei mittää voe mitä ittekukanen naamaasa vettää. Jäläkikätteen voe toki hirvistellä?
***
Tyyni ja aurinkoinen sää helottaa Helluntaina. Näenkö koko kesän? Mittärissa nyt. +13-0  Voi tulla ihan siejettävä keli. Siitä nauttikaamme ja linnunlaulua ihailkaamme!

-O-