äetijenpäevä,  Kevvään pitäsi olla kukkeimmillaan, vaen eipä taija olla. Entistä latuva näöttää menevän, kolijaa ja vesisajetta, Sehän se on Suomessa taksa. Kevväänmetästäjä optimistisesti luottaa siihen laoluntekijään, että aena ei päevä paestaa voe, tosin itekki eppäelee että liika on liikaa - vettäki.

Routahan se tietty sullaa kun saa vettä niskaan, sittehän se paremmin tehuvaes jos oes kusikuumaa:::? Semmosta ennen toevottiin kun kylymä räntäsaje kasteli. Miten se lie tuolla Ahriikassa`Liekkö siellä saje lämmintä? Ahriikassa sitä ei palijo Kevväänmetästäjällä oo duunija. Siellä maha ees kevättä olla?

Lintujen asuntomarkkinat on parraellaan ylikuumentunneet. Meikäläesen tarijuammaan yksijöön näöttää olevan melekeempä tunkua. Monta isäntää siinon pöristelly innokkaana. Muutama näötti eokkosakki tuovan kattomaan mestoja. Sillä taesi kuitenki eokko olla krantunolonen? Vaatimaton yksijö ei kelevannu ollenkaa. Kiivasta keskusteluvva käötiin, mutta sitte eokko pyrähti kenties ettimään isätää jolla on parempaa tarijolla. Se tämä urpaani elämäntapa on levinny joka paekkaan.

Siinä se isäntä ny tikulla istuva nyhyjöttäny appaatisena. Muutaman alakulosen viestin on siinä lähetelly, vaen eihän ne muijat lämpene olemattomasta! Näöttäs kyllä, että tämä isäntä on osakkeen varannu pitemmäksi aekaa, asustaako sitte poekamiehenä vae saako uusija kokelaeta.

Aekapa sen näöttää. Joku tiiainen se mahtaa olla. Tunne noeta, vaen sehän ei oo ees väliksi. Mukava kuitenkin seorata millon uusi emäntä mennee peräkamariin asti. Sittehän se alakaaki se rirmuks lemmenaeka

***
Niin ku tuolla alussa maenihin niin sajaetta on tullu koko ajan. Koko yönki vähintään tihkuna. Mittarilukema on +8,9. Ei paha. Kuinka kauan näetä satteita riittää sen näkkee. Sajekki kuitenki meleko tarpeen.

-O-