Ja ei ku uutta putkeen. Pirun tekosija kae tämä alakaa olla. Kohta päevä alakaa lyhetä ja syöksytään kohti syksyä - synkkää ja mustaa, eikä vielä oo ollunna kunnon keväpäeviä. Kylymää pohojosen tuiverrusta tae sitte kylymää sajetta, yritäpä siinä sitte pysyä suu virneessä.

Tietenki, totta kai, täytyy tyytyä niihin ilimoihin joita meille annetaan. Hankalaa on rukata tuulen suuntaa, saatikka tönijä piliviä poes tuon lämmönlähteen eestä.

No, myönnetään! Toki Suomella on ne hyvätki puolesa, niin kun tämä valosuus Jussin aekaan. mutta riittääk se? Sitähän sä kysyit?

Kaohija kiekkokiima velloo yli koko maan.Metija ei muista uutisista ees välitä. Kiekot sitä ja kiekot tätä kiekot vielä tuotaki. Ny on maan suru kun jenki ovat antaneet köniin. Voe hirvijää! Tämä meikä ei tajjua koko pelistä mittää joten jätämpä kommentoematta oekijat ratekiijat.

Moottoriurheilu onki sitte jo kokonaan eri assii.Milekeen taas tuli voetto, vaen kun kaksi oli parempija, tae ei kae ne voe olla parempija? Niillä oli vaen parempi tuuri?

Ei kae se tietysti maalimoja kaaja vaekka ei eka ookkaa, mutta ohan Formula, maalimanlaajuuisesti suositumpi laji mitä joku lätyskä? Suomi saa palijo näkyvyyttä formulassa, nyt kun ylleisurheilussa on jäänee valovuosijen taakse. Siinä alakaa olla persejalakasen suomakaesen turhaa yrittää. Kuulaki tippuu varpaelle ja keihäällä osotellaankorkeusennätyst'- Ihan sama!

***

Joo, ei helle hätistä. Mittari näyttäävajaata +7. Ei oo pelekuva lämpöhalavaoksesta. Risukasat oottaa aorinkon paestavan myös niihin, Näellä mennään viikkova etijä päen.

-O-