ja antoesaa alakanutta viikkua. Mitä se kenellekki tuo mukanaan? Sepä jää nähtäväsi ja kojettavaksi.Niin kellä mitäki ja joellaki vaen raahaotumista päevän kerrallaan elämässä etteenpäen, pakitus onki sitte jo palijo vaekijampaa.

Eilen tuli käötyä hiukan kauempana omalta reviiriltä. Luonto ja pihapiirit ovat nyt kamalimmillaan. Pellot palijaana ruskijan kulon alla, vihirijää ei näö juur missää. No, havupuumetiköt on vihirijöenä, vaen niitäki on hävitetty joka tienviereltä. Kamala möykkelikkö ja risukasat muistona metästä. Jopa kannotki on revitty jja pistetty aomaan kae poesvietäväksi.Mennee vuosikymmeneniä ennen ku luonto siistii jälet.

Tietysti pakkohan se on täällä pohjanperillä jostae se eläminen raapastava. Monenlaesta immeistä ne metät elättää suoraan tae välillisesti.

Vaen kevväästähän mun piti. Kyllä se on jo meleko lähellä. Viimesetki lumet on sulaneet ja jojet tuluvii pelloelle asti- Aenaenen kiertokuluku jatkuu. Valtavasti enerkijaa mennee hukkaan vesimassojen vyöryessä jopa tuhua tehen. Vaen sepä kuuluu asijaan, että turhaanpa tuostakaa vaekeroe.

Tuossa väliaijassa on linnunpönttö tyrkyllä tarvihtevalle. Usijampi siivekäs siinä on käöny kämppää kattelemassa. Istuskellu lepotikulla ja kurkkinu ympäristyä. Onpa joku pistäötyny sisälläki kattelemassa, että josasettusi taloksi. Voehan se olla että viimekevväenen asukas pallaa juurilleen? Onnistunu pesintä oli viimekerta, liekö säelynu poekuveesta yhtää maailiman myrskyissä vae onko italijaano pistäny parempiin suihin? Kiva on seurata lintu pariskunnan touhuja näin keväällä.

Arska paistelee komijasti ja +5.6 näyttää mittari- Tuuli vaan pysyy kotasolalla, tosin pyöritellen välillä joka suuntaan. Esteriäki kuritin viimeviikolla. Napssin hoikkija oksija lyhemmäksi jospa se rupijaes haarottuun ja toeveissa oesi enemmän kukkija ja tietysti sitten enempi tosi maukkaita omenija. Immeinenhän on tunnetusti palijon perrään.

Tämmösiä oli mielessä tännään. Palataan huomenna astijalle jos jotain jorinaa kehittyy. Tiijä näetä!

-O-