toesinaan kun noetaräpellyksijäni tuolta arkistosta tauvvaelen. Oon koettanu pistää itteni lukijan asemaan ja tulos on vähintäänki pöyristyttävä. Julukasukynnys on ollu tosi matala. Oesi tuossa saanu olla muutama kakkosnelonen poekittaen.

Toesaalta kun tämä meikäläeselle on ajanvietettä ja joutilaesuuven täötettä niin haetanneeko tuo? Toki sellaelen muitakin blogeja niin oon huomannu, että kyllä se käö viisaampiki vippuun.

Joka näehin hommiin alakaa niin pittää olla paksunahkanen kovallekin arvostelulle. Yhtää varsinaesta haokkumisviestiä ei oo tullut sähköpostiin, muutamia joissa on jopa kiitetty??? Sillonhan homma on tehnyt tehtävänsä ja innostaa jatkamaan.

Siitä vaan pistäkää s-postia privaattina jos kommentointi julkisesti tuntuu vaikealta. Toiveitakin yritän täyttää jos tuo mun ratsu sattuu saamaan ilmaa siipiensä alle.

Oli miten oli, mutta näillä jatketaan. Loppua ei ole vielä edes näkyvissä vaikka kohta neljä vuotta on pakerrettu. Toisinaan tekstiä tulee helpolla ja omastamielestä jopa mukiinmenevää. Toisinaan se on väkisinvääntöä. Kuitenkin politiikansäkeistöt koetan vääntää jokapäivälle. Niistä riittää sanomista ja irvailua.Ironija on vaekija laji.

***
Niihän siinä kävi että kotasolalle se tuulen raapasi.Sieltä tuulla vornottaa tosikylymästi, niin että kuntsikan satulassakin vinkka käö, jos pieni kevennys sallitaan. Lämpö onsiinä parin asteen hujakoella saaneeko tuosta nousemaan. Siinäpä on vallassaan. Siellä ylläällä neon pelitja hanikat joella säät säjellään. Toevotaan ettei termostaatti oesi jumittunu 0-asentoon-

-O-