taas kun nuo läpsykän kisat  on ovella. Töllö tae ratijo mälättää vaen kisoja. Uhotaan jotta ollaan paras ja muut ei iteasijassa ossaa pelata yhtään. Mitä välijä? Eikö seo tuurista kiinni kuka tyrkkää lätkän pömpeliin. Sitte kun sellanen ihime sattuu se muka on maalimoja kaatava juttu.

Meikä eijoo ikuna kunnolla jaksanu kattuva aenuvaa matsija. Yrittäny oon vaen kun ei innosta se käppyräkepillä toesen hakkaaminen ja muu töniminen. Kukako hakkaa tykimmin on paras? Voe taevahan maa.-

Se saatanan uhuaminen ottaa pattiin. Kuinka ollaan maaliman paras ja sitte mennään ja hävitään maalimankehenoemmalle porukalle! Voe voe!

Rahahan tuossa touhussa liikkuu. Se on sen hyväpuoli. Se antaa monelle toemeen tuluva ja pittää leivänsyrijässä kiinni. Joten pelakkoot jos se on mukavata kuhan muistasivat että sitte vasta on voitanu kun viimmenen peli on pelattu.

***
Taas kuuraparta pääsi niskan päälle. Viehkijästi paestanu keväaorinko on vankasti pilivien takana. Tikitaali näöttaa +1 eikä taija pälijo ylöspäen hievahtaa, semmosta töllö meinaa. Tuohon kun se mäkäsee vielä lunta parikymmentä senttijä seon halleluijaa! Hyvä jos Jussiksi saahaan notkijampaa ilimaa-

Ei kae tässä! Kuntsaria polokeen ja maesemija ihhaeleen vaekkei ne juuri vaehukkaa. Joku kylypytakki saattaa olla eriasennossa kun eilen tae saeppuva lavuaarinreonalta loppunu. Siinä se matka joutuu näetä ihmeellisyyksiä havannoijessa. Seon moro!

-O-