ovatki jo päässeet kohteesa tuntumaan. Muutama päevä vielä niin kevä on kellistetty. Päästään naottimaan kuumasta ja pitkästä kesästä josta kaekki unelmoe. Vaan annahan olla: Koko jengi vaekertaa kuumuuven kirrousta ja kaevataan pakkasija Eipä oo kohen koskaan immeisen mieli.

Eipähän se kuuma kesä lie vielä kirkossa kuulutettu. Saattaa tyhtä laella olla märkä js kolija. Ei voe taata taevasta eikä pienen lapsen persettä, sanottiin ennen kakistelematta. Nykysiisähän siihen tukitaan peppua tai muuta muka sievempää.Persehän on ihan nätti sana? Mielikuvatko sen tekee rumaksi?. Lähe näijen kansa.

Tuossa pönton seutuvilla onkin nyt pölinätä. Kirjosieppo herra on löytänyt kumppanin. Näyttää vaan olevan vaativaa sorttia se rouva. Välillä käy sisälläki.  herra istuu laulutikulla ja saa tietenkin neuvoja ja ohjeita. Kohta rouva sitten tulee pesästä ja osat vaihtuu. Herra menee pönttoon laittamaan puutteita kuntoon. Välillä innostuvat lemmenleikkiehin.  Eikös se kirjosieppo pijä usijampaa emäntää? On siinä arpeettia kun pittää 3-4 emäntää tyytyväisenä ja jaksaa olla niijen käskytettävänä. Pölijä on tuoki uros. Oesi helepompaa lennellä vappaana poekamiehenä, välliin jonku irtonumeron kun nappaes. Vae ei, Saatana kotija pittää leikkijä ja antautua kyykytettäväksi.Mukavahan noeta on seurata kuinka kauan rouva on niskan päällä. Ei oo tietuva osallistuuko herra sitte jäläkeläesten kasvatukseen? Jos niin on siinä äijä lujilla.

***

Kempeleen tarkka on tänään. +10.5, pilivipoutaa lähes tyyntä. Piiperrys-sähko tuottaa persnettua ja herrat naoraa.Vaen niihän seon aena. Aekasa vouhotettaan jotaki ja sitte se onki kammotusasia. Tästä ny tuli tämmönen sekametelisoppa. Haetanneeko? Palataan astijalle jos ripuloe!

-O-