olivat sen huomanneet, että leivoset ilmaseksi leikkijä löi. No eihän se niin ihmeellistä koska leivoset lenteli lystikseen - ilimaseksi. Keväänmetsästäjät ryntäsivät joukolla ihmettä kätselemaan, mutta Jouko paran jalat eivät kantaneet. Kantomatka oli suhteettoman pitkä ja tie täynnä kuoppia. Jouko uupu kesken matkan. Täytyy sanua : Viinalla oli osuutta asijaan.

Suuri joukko Keväänmetsästäjiä eksyi suunnasta, suunnilleen summamutikassa kun yrittivät löytää päämäärää, mutta määrän pää  oli hankalasti hahmoteltavissa, eikä hommasta tullu tolkkua. Eräs suuripäinen ehotti päätään vuokralle, mutta Keväänmetsästäjät teki päättömiä ryntäyksiä sinne ja tänne ja Suuripää sai pitää päänsä.

Mutta eihän asia niin helposti ratkennut. Epätoivolan Toivo ratkoi jopa omat pelihousunsa, koska oli pelinsä pelannut. Kuitenkin pistäen pelihousunsa likoon Toivo menetti toivonsa ja tilalle tuli epätoivo. Mutta mehän emme vaivu toivottomuuteen. Silla jos kaikki pettää niin Toivo jää. Uskokin haluaisi mutta on pettynyt rakkaudessa ja vetänyt vesiperän joka kuitenkin oli ollut mukiin menevä, eikä häirinnyt pelin kulkua.
Kun Väyrynen teki mukit pelivälineiksi. Välineurheilua janoi Pekkarinen ja jäi rannalle.

Oikeastaan se peli oli Epeli, mutta se lainasi sen Een Eeuunun, nyt siis peli vetelee naisia nenästä ja vaaria parrasta. Vaari tosin on vaaraton lempijä vanhus ja senvei Muori joka otti tilaisuuvesta vaarin. Epäsopunen liittohan siitä tuli, kun se muori oli sattumalta saanut kuulla kummia: Vaarihan näötti muorille Närhen munat oli niitä löytänyt mettässä kulukijessa. Muorihan tykkäsi siitä kyttyrää ja pani parastaan. Tosin paras oli kattelussa, vaan etsivä löytää jos älyvää katella oekijasta paekasta.

***
Pilivisillä ilimoella jatketaan. +12,6 mittarissa.Ei ainakaan niin kauan ei hellettä kun pilivet eessä ja eikös se aorinkoki pimenny? Se kuun möllykkä sattuu samalle sihille? Yrita siinä sitte tareta kun lämpö hakusessa.
-O-