Ovat olleet kovasti liikenteessä. - Varmaankin ? Seorataan miten se kevä etenee vae ottaako millon askeleen taaksepäen. Huhujen mukkaan tuolla Aslakin maesemissa on mäkässy jopa luntaki olemaan asti.Seon vissiin siellä ne Jäämeren vinkuvat viimat jokka saa iliman hyytäväksi. Ilimaston muutokset ei seotua helteiseksi tee, vaekka joku semmosta kahavipuhheina pienessä hutikassa höpisee. Palamupuun humina tuskin koskaan Aslakin raohaa häerittee.

Mitä jos muuvan päevä kesässä on lämmintäki, vaen äkkijäpä pallo pyörähtää siihen asentoon, että akseli sojottaa toesaalle aorinkosta. Kylläpä hyinen halla on heti valamis valtaamaan menettämänsä valtikan. Kylymää kestää taas sitte kylläksi asti-

On se kyllä konnaa tuo maapallon asentoki. Helekutti mikä sen on pistäny pyörimään ja sen akselinki vinnoon, että vuuenajat vaehtuu? Voeshan se tämä möhkäle mennä mötköttää avaruuvessa nui vaen . Kaekki on kuitenki niin tarkotuksenmukasta. Kuin ajateltuva ja pienetki seikat on otettu huomijoon.

Helepoenhan on ajatella, että maalimankaekkeus on asia jota ei kannata pohiskella. Eipä se sillä ratkija. Enkä usko että tiejemiehetkää pystyy arvotusta ratkaseen. Luulojaanhan voe nakella itekuki kuin tahtoo. Vaen päen persettähän ne on menneet monet tutkimukset joeta on julistettu oikeana tietona - ainoana. Mutta kohta on uusi tutkimus ja päinvastasin tuloksin. Läheppä näijen kaa. Turhaa höpinätä kuin tää munkin tarinoenti. Haetanneeko?

Päevästä näyttäsi tulevan aurinkoenen- Hetken tarkka on + 4.6 . Tuulee sieltä ja täältä. Voi se siitä lämmetäkin kun Arska tosissaan rävöttää pilivettömältä taevaalta.

-O-