Nehän on alakanu puhua raohattomija tuolla elliitin puolella. Se alakaa olla vanahemmalla immeisellä pijan kiirus piilopaekkojen kattelussa. Nämä piipertäjät kulukee myrkkyruisun tanassa huuteleassa; -Kaveri hei! Sun, parasta ennen, päivä meni jo! Tässäpä olis ratkasu onkelmaan. Siitä vaen paijan helemaa ylemmä niin pannaan myrkkypiikki perseeseen. Lopetat rasittamasta yhteiskuntaa.

Seoli leikintekua kun Nalle uhkasi viijä äänioekeuven - aenaki puolet - vanahalta porukalta. Nyt nämä Piipertäjät - nämä myrkynviherijät aekoo viija vanahalta sen aonoanssa - hengen. Siihenhän pittääpanna rumasti kampoehin. Ei pijä päästää kukkahattutätejä huutomatkan päähän. On se yhtä helevettijä kun jo sallitaesiin toesen tappaminen. Siinä vuojeosastot tyhyjenis laakista kun kaekki  sänkynpohjalla maanneet poltetaan saasteetomaksi enerkijaksi.

Eiköhän se luonto etteekin päenpijä huolta siitä milloin on aeka poestuva kuvijoesta. Nykyset konsit kivun lievitykseen lie hyvät. Eikös lääketieteen tarkotus ole edistää elämää, ei tuhota sitä= Tietysti se aluksi olisivarovaesta ja pienimuotosta, mutta kun tottuisivat ajatukseen niin piikki pyllyym jokaiselle joka ei tuota.
Olis hauvvankaevajilla duunii.  

***
Kolijaa on vaikka paistaa. Tuulensuunta muuttunu taas pohjoseen.Harvompa siltä suunnalta on helteitä tullu. Asteita on +8.1 , ei siis hiki virtaa. Palaajammm3!

-O-