taasenki on vesijä virrannu paekasta A paekkaan B tae sitten  päenvaston, ei kumminkaa vastamaahan. Vastarannan kiiski voe pyrkijä vastarannalle mutta syntyy vastarinta toesinaattelijoijen taholta ja tappelukseksihan se homma pyöröhtää.

Tietennii jos A navasta virta loppuu niin ei iske kipinää BBeekää. Silimäniskun toki voe saaha, mutta se ei herätä hilipeöttä jos on totisensorttinen poeka. Tietysi jos haluvaa asijan tillaa pahentaa voe ratekijjaa vaehtaa ja vetästä kuonoon Kassua  joka lähellä on. Lähimmäistä kun iskee niin osuu, muuten tulee huti, käsi ei oletu mahottommiin.

Isku navan alle muuttaa tietty asijan laijan. Moraalinvartijat astuu kehiin, neon kovija astumaan. Varsinkin kukkahattutätit saavat tarpeeksensa tarpeeseensa. Yksi jää iliman! Uskollinen avijomies haluvaa kantaa kortesa kotikekoon.

Vae ei se mittää meno on lähtemistä vaelle valamista ja palataan maetojunalla takasi, tosin kiskot vievät eteen päon ja siskot jää asemalle ja oottavat. Kätilö on kätevä käsistään ja nopija jalostaan. Pakenee paekalta, palatakseen rikospaikalle kun sellaisen löytää.

Tutkivat journanistit niistää nenää ja lähtevät paskalle, joka suoritettaan tietokonneen näppäimille. Tekonsa tehtyvään he ihastelevat aekaansaammostaan ja imasevat kaverin pullosta pitkän ryypin ja nuolasevat pomom persettä ruskijalla kielellä. Näen on työpaekka turvattu ja turpa verillä koetetaan tulla toemeen, mutta eihän se onnistu kun
naapuri ei ota kyytiin ja fillarissa on kummi sökönä. Parempi panna pitkälleen niin pankissa tili kasvaa ja saattaapa mennä yliki. Haittaaks se?

*****
Eilen tuli vettä nyt Arskaa. Ainakin Kempeleessä. Lehtipuun oksat työntää lukemattomija lehtijä. Lehdenjakajilla riittää duunija syksyllä.

-O-