mee asijat. Vaekka sitä luulee tekeväsä niin, kuitenkin lopputulos mennee näen. Voesi aatella missä kohti rojekti muuttuu. Vaekuttaako siihen raha vae hoksaako silimä tekovaeheessa muka parempija ratkasuja. Niin ja helepompija! Immeinen on sen verran tuulellakäöpä, ettei aena tiijä itekkää mihin on menossa sanomattakkaa mista on tulossa. Ylleesähän on oltu Joron jälillä.

Semmonen Joro on tosin meikäläeselle aevan outo elukka, vae mikä se on? Aenaki kae jonkulaenen elävä koska jäläkiä jätttää. Mikä sitte viehättää moesen elukan jälissä kun sinne niitä seoraamaan tuntuu olevan melekonen ryntäös.

Mitä oon käsittäny niin varsinki näen kesäaekaan kysseinen Joro on liikenteessä suuremmassa määrin. Liekkö peräti muuttolintu?Sillonpa ei palijo jäläkijä jää. Jos taas on maaelävä niin sitte on asija eri. . Sepä mahtaa asfalttitiellä ollakki jäläki melekosesti hakusessa. Vaen saalis miestä yllyttää, että kokkeilijjaa kyllä löytyy. Jossae rutakossa jälet varmaan näkkyy hyvinki. Pittää vaen tietää mitä hakkee. Jokku väettää että jäläki  on kamelin sorkka. Semmosen voe kuulema nähä jos seoraa rikkoopukusta naesta "sillä silimällä",uimarannalla

Että jos jollaki on epäselevää Joronjälijen tunnistuksessa niin siitä vaen uimarannalle tsiikaelemmaan uimasta nousseita  tyttärijä! Sitte voe asijantuntijan elekein panneotuva Joron jälijen etintään.
***
Uimarannoella nyt ei kuitenkaan taija olla tunkosta. Mittari on +8.9 lukemassa. Meleko vähä. Holotnan vetasee päällensä iliman turkkija ja huopikkaeta. Seon tätä. -O-