Oo tämä elämisenlaeta, Jos oes valta nukkuva nii eipä aena nukuta. Ja jos pitäsi olla terhakkana niin pää alakaa kohta pilikkimään. Samon seon tuon syömisen kansa. Toesinaam on aevan hinku lappaa sapuskata naamariin ja toesinaan seon yhtä vätkyttämistä. Näläkästä ei nukuta, tuumittiin ennen ja unen viipyessä käötiin imasemassa rieska - pari, höystettynä aemo voekerroksella, jopa uni tuli ku moukarilla iskijen.

Nykyvään ei tuu syömiset mieleen kun koettaa tuppuroija kun tuntuu ettei uniasentuva ei saa millää konstila.

Saatto se olla mulla eilen se virheliike, kun kirijottelin ja alako töllön pistää päälle niin ajattelin otanpa päekät siinä syönnin jäläkeen. Elä se mitä? Parin tunnin nokoset ja kun heräsin räkä poskella ja pöpperöesenä ja niin saaketin kurijalla ololla, heräsin kai juuri syvimmässä unessa. Kevy vaehe jäe tekemättä. Ei saes päekäkkärillä kaevaa liian syvältä.

Ja niinku pikkusen ravottelin niin yöllä se kostaotu ei millää unta vaekka väsytti niin saamaristi. Oli jo 1, kun menin sänkyyn ja jo 5.aekana nousin. Ei siinä monta varttia nukuttu, aenaki tuntu siltä. Eikä tuo olo niin virkijältä tunnu nykkää.Jospa sitä kuntsikan selässä terhakoetuu?smiley

**
Nythän tuo pikkusen näöttää vetrijämmältä tuo sääki, ettei se vaen ala kesäksi. Mittäri on postausajan korkein. Peräti + 10,5 näöttää tikitaali.varijossa.Aorinko ei tosin paestakkaa on tuota harmajaa piliventapasta kertyny haetoksi asti. Jospa päeväksi selevijää. Ja eipä sitä kysytä millasta tahotta. Seon Ylituvan isännällä kaekki langat käsissään. Vae hallitusko senki määrännee?

-O-