meinaa taas porinoija läpijä päähäsä. Aevan myötähäpijjää tuntee kun kuuntelee sen juttuja. Koko Euroopan pelastajjaa ei oo ymmärretty ja kansa on kulukenu harhaan: Voe hyvä helevetti! On siinä äijällä puhheet. Oesi luullu, että katkera hävijö oesi pikkusen hillinny uhuamista, mutta ei vaan näö menevän viesti perille.

Muita väheksymällä ja selekäänpuukottamalla tuskin tämäkää yristys johtaa toevomaasa tulokseen. Tosin vanahat haekaelevat vanahoja aekoja. Mitähän niissäki oli kohillaan? Riitelyvä ja kaatuilemista yksin ja porukalla.

Itsekkyys ja omanvoitontavoitteluhan oli ennen kaikilla tapana.Mätkittiin kavereita ja haluttiin olla yksi suuri porukka saman tunnuksen alla. Siinä rillipäenen leipälapijo vielä hästäsi vähintään Jumalasta seuraavana. Asijat poloki paekoellaan eikä mistää tullu mittää.

Niistäki ajosta selevittiin. Ny on suht oekija meininki. Tasa-arvosesti katotaan ettei kukkaa putuva rattaelta. Laaja porukka päättämässä , joten vaekuttammaa pääsee monelta kantilta.

Näen aprillipäevän merkeissä raapasin tuossa tarinaa. Taruva tae totta, saa itekuki tykönään ratkasta. Mulla kumminki ko.äijästä meikällä on tuollanen kuva muullonki. Ei se välttämättä oekija oo, totuuksija kun on monneen lähtöön-

***

Huhti hummaottaa, ennen sanottiin, mutta eipä pahemmin kinokset humahtele jos ei tuulet puhaltele hempijämmin. Varmaan hyvät hankijaeset? Nytki on tikitaalinnäöttö aeka pahassa asennossa. -10.5 on lukema. Arska tosin kattelee kirkkaalla naamalla. Mutta saa duunaella kotvan, että saa edes vesilätäköetä aekaan.

Joo, hyvvää pyhhää. Elekää taepuko narutettavaksi. muuten kuin leikinpäältä. Tae eikae se niin väliä? Aprilliahan se on tää koko elämä - loppujenlopuksi?

-O-