että siitä se keväkki alakaa päästä voeton puolelle kovasta tappelusta ikivihollista, talavia, vastaan. Linnunpöttö tuossa takapihalla oottelee puhistettuna oesko jollaki lentävällä asunnon puutosta. Ei oo vielä näkyny yhtää kyselijjää. Hankiko pelottannee?

Vappuki on tuossa tuokijossa paekalla ja alakaa toukokuu. Yhtäkkijä luonnossa on säpinää ja pörinääki kun mehiläeset alakaa ettiä kevähumalassa hunajan raaka aeneita. Kesähän tullee sitte kesäkuussa tuuli mistä tuuli.

Kevänuhahan tuo meinaa kärsää livistää. Aevastuttaa aevan hillittömästi ja limakalavot tuottaa ylimäärästä tavaraa, että räkäluutu on ylikuormitettu. Olisko pikkasen allergija merkkejä. No, siinäpä mennee mistä on tullukki.

Pitäsköhän sitä Vapun merkeissä rustata joitain uusija vappuloruja? Tuolla arkistossa rytökasa, mutta mahtuupa tuonne lissääki.Pittää kattua sattuuko jottae hauskaa keksimään. Kevätlorujahan riittää joka aamulle.

***
Tänään Arska on hommassa mukana. Tekkee duunia täysilla. Tikitaaliki tykkää +5.4 Taitaa olla näijen aamuistuntojen rekotti tänä kevväänä. Hyvvään suuntaan ollaan menossa.

-O-