saesi alakaa pistellä noeta toemittajahyeenoeta. Oesi aeka viimenki puhua vaekka komijoesta ilimosta ku jaohaa noeta vuosien takasia vaalirahajupakoeta. Rahhaa vaen pallaa tyhyjän panttina. Tietenki selevät rikokset on käsiteltävä, mutta jos rahamies nakkaa evustajalleen muutaman tonnin niin onko se rikos? Omijaanhan se rahamies antaa?

Pittäähän sitä sen verran evästää miestä/naesta jos laettaa asijoetaan evustaan ja etujaan?En minä aenakaa älyvä keneltä semuulta on poes kun siltä rahamieheltä. Sehän on pelekkää positiivista että rikkaan rahakammijosta pikkusen lirahtaa yhteiskunnan rattaesiin voeteeksi, sillä eihän se evustaja pistä saamaasa sukanvarteen. Ehei päenvastoen evustja pistää elämän risaseksi, viinaan ja sexiin? Näen raha sätteilee uutta toemintaa ja naotintuva ympäristöösä.  Katteellisijako ne mahtaaki olla nuo toemittajatontut?

Onhan tietenki itestään selevää että on epäselevää mihinkä se raja pitäsi vettää. Rajan vetämiselle ei toemittajan kynä riitä, pittää olla kättä pitempää ja ehkä paenavampaakin, ettei sitä raijaa tuulet siirtele eikä tollot toemittajat jokka tekkee tikustaki kaohujutun. Siinä tanner tömäjää ja rajat ei pysy kohillaan kun toemittajan tolovana takatukka liehuven tolovaa silimät kiini ja yllätys yllätys rahatukko kourassa uhurin kavereijen kimppuun.

Onkae se korruptijua tuo lehtijenki maksamat juttupalakkkijot, ne maksettannee mustana vae harmaetako lie. Näen vanaha ukko ei ennää värisävyjä erota. Sama toemittaja joka paasaa lahajuksista on juuri äsken syyllityny lahjoman antamisseen saahakseen mahollisimman uhurija satuttavvaa tietuva. Tuolla tievonmetästyksessä ne suuret rahat liikkuu. Eikä koera perrään haoku.

Näen ollen kaekki syyllistyy lahajontaan saahakseen haluamansa. Onko se paha? Elekääpä multa semmosija kyselkö. Joutessani jahkaelin ollakko vae eikö olla, enkä päässy puusta pitkään. Siihenki on kyllä selityksesä. Kun ei oo puussa ei voi sieltä hypätä ! Seki on epäselevää mikä on se pitkä johon pitäs päästä? Ihimeelliset on vanahankansan aevotukset!

***

Vieläkin mennaan nolla toleranssilla iliman suhteen. Vaekka Arskaki näöttää naamaa, että eiköhän se siitä iltapuolella pikkusenkaan lämpene. Se aottasi tuota lumikinosta muuttamaan muotuaan.

-O-