tekevälle kun sitä saattaa sattua tekemättömälleki. Katotaan ny näetä persuja. Porukka on kyllä ollu esillä j lähinnä pahassa, mittää porukka ei oo saanu aekaan. Korkeintaan selekäkeikkanaoruja ja myötähäpijää. Suuresta uhosta huolimatta kaekki mennee päen persettä ja sillon ei olla niillä parraella paekoella.

Pannee pohtimaan missähän sitä oltasiin jos persut oes saanu ehottoman enemmiston evuskuntaan.Oesko Timo jo täös diktaattori vae oesikko se uskonu jonku pikku duunin hänen perän-nuolijoelle? Jopa oppositijohommissa on ollu vaekeuksia oppia talontavoille. Suuri osa ei vieläkää ny vuuen päästä.

Tämä nykynen hallitus on hoitanu hommat hyvin. Keskinäistä joustavuutta ja halua hoitaa hommat on riittänyt. Oppositio tosin on kääntänyt kaikki kivet ja kannot sysätäkseen sen hallituksen rattaisiin. Ei ainakaan ole vielä onnistunut. Eilenkin Pekkarinen kehu olevansa skitso olo. Oli lähteyt kaataan hallitusta, mutta hommat hoituu paremmin kuin on arvannut.

Tosihan on että paljon on hallitus saanaanut hyvää aikaan.Huolimatta matalista suhtanteista valtijonlaivan kurssi on parempaan päin. Velkakierre katkastu. Silti kaikista köyhimmpiä ei ole pantu maksumieheksi, mieluummin päinvastoin.Etuudet on petrautuneet. Tämmönen köyhä eläkeläinenkin voi huokasta kun verorjat nousee. Taitaa selvitä 0 verotuksella? Ainakin oman laskelman mukaan. Tietysti ALV, mutta ruokaankin menee niin vähän rahaa, että se %korotus ei merkkaa sitä ei tätä

Huolimatta kirjavasta sakista niin homma on hoitunut. Katainen on loistava pääministeri. Ennenkaikkea arvostaa ministereitään ja panee myös itsensä likoon. Suomella on onni saada oikeat miehet/naiset sutsiin vaikeinakin aikoina. Hyvinhän tuo mennee! Vaen menköön!

***

Pilivistä on mutta + mennään. - Tosin + 1.7 vain on lukema, mutta pakkasta ei oo ollu.Ny Formula aeka-ajot! Moe!

-O-