mutta tottuuhan siihen kun monesti sattuu. Nimittäen taasenki uni maestu niin makijalle että vetäsi komijasti pommiin. Tosin oli jo tätä päevää kun yhen aekana kömmin nukkumaan. Oli niin riimit tulollaan, ettei tarvinnu äplistellä yhtää. Sanoja tuli solokenaan. Seon sitte lukijan pääteltävissä onko sanat oekijassa järijestyksessä. Mutta oli miten oli niin aeka siinä humahtaa huomaamatta. Pikkuhilijaa syötän tekstijä teille purtavaksi. Maestuuko vae ei? Oekijastaan sitä minun ei kannata murehtija, se kun on vappaaehtosta noehen lukeminen.

Kun fiilikset sattuu kohilleen niin takaraevossa takkoo juttuva monenlaesta. Unikaa ei taho tulla kun riimijä pukkaa mielessä koko ajan. Jokku oekijat runnoelijathan ne kulukee pännä kourassa ja heti kun välähtää mielessä mukava värssy tae iteja niin raapustavat sen muistiin, vihkoki niillä on aena saatavilla. Meikä ei semmosija. Mullon lisäksi niin herraskaenen tuo kynänjäläki, etten itekkäää saa selevää mitä on kraapustanu. No hällä välijä, tiivis on parempi.

Kyllähän noeta räpellyksijä alakaa olla tuossa jonossa meleko palijo. Sitten sano, että jokkaenen erilaenen.        nääs ei voe muistaa mitä on pannu näkyviin ja mitä ei- Vaeen uusintahan on opintojenkin äeti, joten jos tuntuu ällöttävän ta muuten tutulta voe ottaa vaohtija ja hyppäöttää yli. Vahinko on meleko mitätön. Toesaalta jos maestuu niin lukkee vaekka usijaan kertaan. Seon niin heleppuva silimällä kattua.

***

Säähän mennäkseni. Se on taas toesintua eilisestä. Taas tasan - 10 on lukema. Arska räkittää täyvellä terällä, joten varmaan aeka nopijaan lukemat tuosta lähenee 0. Tampereenseuvvullahan sitä on lunta tullu omiksi tarpeiksi, täällä ei ripettäkkää. että ilimeinen epätasa-aro on näijen ilimojen suhteen. Tasotettaneeko sitte pitkässä juoksussa. Taperelaesillehan tu tekkee gudaa. Oppivatpahan immeisiksi?

-O-