kun on piinaviikostaki seleveötyny. Tosin kituminen jatkuu vae niihän sitä pyssyyy ajantasalla, ei nuku onnesa ohi. Vaekka sannoohan ne että kell onni on se onnen kätkeköön. Vaen miten sitä olematonta piilottellee tae näkymätöntä näkyviin mannaa.

Tiijä sitte missä se onni luuraa, onko se lottopelin massiinassa. En oekein usko. Ei se onnikaa voe olla niin vilikaskätinen että se juuri oekijan nappulan kouruun sovittaa. Pelekkää sattumaa? Tietysti pittää kysseenalastaa onko se onni sitte rahassa? Aenaki niin suurin osa immeisistä niin olettaa. Haaveilevat Lottopommista - heh, vaekkei lottuvakkaa! Neon yksinkertasija semmoset. Jos et oo pelissä mukana, turhaa on voettojakkaa itelleen ootella.

Eipä nuo rikkaat niin kaohijan onnellisilta näötä. Nalleki paremminki vihaselta. Ja monilla muilla milijonäärillä on synkkä naamanilime. Ku oes yhen syöni ja toesta tekis mieli. Ahane on rikkaalla mieli. Oesko onnellinen vaekka koko maalima oes hallinassa. Tokkopa vaen?.Kovasti on rikkaalla murhetta. Eipä hän voi rauhassa yötänsä nukkua. Pörssit voe romahtaa ja rosvot voe hyökätä ommaesuuven kimppuun.Ole siinä sitte onnellinen.

Onnellisuus pittää kokkoella pienistä asijoesta.Olla onnellinen kun on katto pään päällä ja ravintua elääkseen. Aina on asioita joista mielessään iloitsee. Ne huonot asiat joilla mielensä voisi pahoittaa ei kannata ottaa rosessiin mukkaan, mieluummin työntää ne sivvuun  Toki on asijoita jokka täötyy läpikäyvvä, mutta joka asijassa on se pikkunen pilikahus  parempaakin. Se täötyy vaan kaevaa esille sieltä murheen alta. Ei niin pahaa, ettei jotakin hyvää... on vanha sanonta ja pitänee vieläki paikkansa?

Onnellisuus on tunne joka tulee sisältä.Omasta itestä. Ku ei suurija vaaji ei tuu suurija pettymyksijäkkää. Kesä on tulossa. Siitä voi jokainen iloita!.

***

Kempeleen säätila juuri kuin eilen tähän aikaa. Yöllä ollut toistakymmentä pykälää. Nyt 7,6-
Taivas on sees ja ilma tyyni. Kevätaamu parhaimmillaan!

-O-