Tervehys vaen taaski. Tässä jäe Formulakiireijen takija postaukset tekemättä. Formula meni niinku meni, mutta jännää oli seurata. Puolisuomalainen voitti, mutta Maamme- jäi kuulematta.


Taaski on uusi viikko eessä - koskemattomana. Mitähän tuo tuonee tullessaan? Sen saa aeka näöttää.Valosaa aenaki on tarpeeksi, ahaneenki mieleen. Arska vaen kyttäelee tuolla pilivijen takana.Uutta luntaki tuli tolokusti , mutta alakaa olla sulanu, mutta uutta lunta se tuntu tuo töllömuija luppaavan. Ihan sama.'

Monelle se näöttää olleen viikonvaehe taas meleko vaekija. Jos ei oo henki menny niin turpiin on tullu. Eikähän se palijo suuta virneeseen vejä jos on puukko lapaluijen välissä. Tuntuu, että väkivalta lissääntyy kun valosuus enenee. Eikö ne vilunki hommat ole pimmeyvventöetä?

Norijassaki tuntuvat seolovan sen muutämän Räiviikin hirmutekoja. Näen kaokaan kattojen tuntuu, että tuommosessa tappaoksessa oesi se Hammurapinlaki (vae kikä se oli) Kohillaan. Silimä silimästä hammas hampaasta, henki henkestä.Tällä Räeviikillä taetasikki henkistä tulla vaelinkija.Lopettihan se henken moneltaki nuorelta.

Liikenteessäki on tullu ruumista melekeen tehtaelemalla. Kuka on tahallaan ajanu aotosa päen rekkaa. Jollaki on vaen homma lähteny lapasesta.Kunikas alakoholihan siellä on ollunna hommassa kimpassa, tae sitte huumeet ja monenlaeset taput ja muut mömmöt.

Maaliman lopun meininkijähän se alakaa olla.menollaan. Yhä ratikaalimpija meininkijä työnnetään putkeen ja perästä tulee yhä surkijampaa tuotetta. Riippuen tietenki sapluunasta millä mitataan.. Monillahan onki haave palata takaesin luontoon? Apinaksi puuhun.

Ohan se tietty vappaos jokkaesen totteuttaa ittijään ja ihanteitaan. Kuka siihen on kettää neuvomaan. Kumminki enemmistön ehtoella kae sitä mennään ja enemmistön voemalla. Eikö se oo muka sitä temokratijaa? Tae joyaki?m Täh?

***

Tosijaan , viilijää on ja mittari näöttää pyörijää nollaa. Taevas pilivessä ja satteisen näköstä. Lunta lisää. Näkkeepähän.
-O-