vaekka ny tekopyhä onki, niin tämäki päevä tullee meijän pyhittää, että me kelevollisija oesimma. Sitä ei tarina kerro mihin...? Johonki varmaanki koska seon korkijammalta taholta määrätty.Tosin se saattaa olla kaponen asija  levijän rinnalla.

Tavan syntisäkki ei noesta asijoesta tiiijä pitkää eikä levijää, menneepähän massan mukana eikä pahemmin äplistele missä mennnään ja mikähän oli se pääteasema.Laoluntekijähän tosin raataelee että : Juna kulkee vaan... Eipä tuosta maha kukkaa välittää onko junassa vaen jääkö virantelleen asemalle? Menopilettihän on kumminki jokkaesen taskussa. Palluuta ei oo.

Eipä siinä aota    sekkää vaekka  asemelle jäesikki joksiki aekaan maleksimmaan. Kuitenki seikkaelut loppuu aekanaan ja välistävetäjäki raahataanjunnaan vaekka oesi kuinka vastarannankiiski - piikit pörhöllään Jokuhan yrittää loeketa junasta kovassa vaohissa vaen päätyy yllätys yllätys pääteasemalle ennen ku itekkää huomaa.

Mikäs tässä elämänjunassa on körötellä syntisen saatanankin. Jonkullaenen erotteluhnhan se PyhäPietari järijestää vae joko taevaanportillaki lie siirrytty aotomaattiin. Muovikorttija vaen läppeen ja jompikumpi portti rämähtää aoki. Siitäpä työnnyt loppusijotuspaekkaan sätteilit tahi et:. Omavalinta ei tuu kysymykseenkää. Seon sirukortti jokaesessa meissä ja häly tullee jos massan mukana änkijää ihtijään semmosille mestoelle johon sulle  eijoo paekkaa varattu.

Tämmöstähän sen immeisen elämä.Sinuva viijään kuin litranmittaa. Sitä ei katota boonukseksi, plussasta puhumattakkaa tehit ostoksesi S vae K. Lidlissä on jo valamiiksi halavat hinnat, että euruva säästyy pahan päevän varalle! Se tulee! Olekko valmis?

***

Eipä mitään uutta säärintamalla. Korijasti paestaa Arska ja tikitaalissa lukema ny.5,5. Yöllä ollu peräti -15- Hanki kantaa jos antaotuu kannettavaksi. Hitto sitä tiijä mihinkä vie.Parempi pysyä kuntsarin satulass. Pyssyy paekallaan vaekka polokee hiki hatussa.

-O-