Mikäs tässä! Komijasti Arska paestelee ja hanki kantaa joka sen selekään haluvaa kamuta. Eipä upota raavaampaakaan miestä, naesesta puhumatta. Hankijahan täällä pohojosessa vielä riittää. Vaekka hiukan on hanget laskeneet mutta pälävijä ei vielä juuri näö.

Suurin puhheenaehe tännään on varmasti tuo kepu. Mari teki viisaan liikkeen kun löe hanskat tiskiin. Saapahan vanahat papat kahestaan puukotella toesijaan ja riijellä  mielinmäärin. No, mitä siitä jos puoluveen suosio laskee, vaekka kepun suosion laskuun ei ookkaa Mari vaan seon persu. Onhan selevä että väki kun laumoena siirtyy toeseen puolueeseen se iso pienenee.

Persuun siirtyneet muka luulee, että sieltä se aotuus tullee. Mitä sitä Lyyti tyhyjää. Vaen yhteistoeminta tuottaa tulosta. .Puoluepolitiikka on eilisen konstia. Suurimmillaankin yksipuoluve vastaa vaan neljännestä äänestysikäsestä kansasta. Vastakkaen tappelevat ryhymät on hanurista.Nyt poes pitäs heittää puoluvepolitiikka ja jakkaa kakkua tasapuolisesti jokkaeselle yhteisesti sopien ja neuvotellen. Puhumallahan ne pitäs tiukatkin paikat ratkaesta, ei kiristäen eikä väyrystellen pekkaroenneista puhumatta.

Olisi niin mukavata kun jokkaenen tuntisi olosa turvatuksi ja tulevaesuuven usko olisi vahva, että usko valtion johtoon olisi vahva. Näen kaokaa kattoen nyt meillä on hyvä johto. Hallituspohja on laaja ja pystyy vaekijatki asijat sopimaan iliman suurta ramatiikkaaa.Kivahan tuo on eläkeläesenki seoraella mitä oon ooteltavissa. Oppositijon kähinät ei palijo valtakunnan asijoeta hetkaota.

***

Näen sitä taas tuli otettua muka kantaa.Vielä säätila tänään. Aamu on just samanlaenen kun eilen. Lämpö sama -10.0. Jossakin on lumisatteita ollu ja on. Täällä kumminkin taivas on sees Ehkäpä taas iltapäivällä räystäät tippuu. Nyt ois hyvä hiihtäjän hiihtellä kun oesi sukset ja monot ja nuoret jalat. Mutta kun ei ole pitää tyytyä kuntopyörään ja hikiseen paitaan.

-O-