nuo persujen hommelit. Ei niistä tuu tolukkua. Meleko oekijassa olin arvelussa, ettei persuhuuma voe kestää. Repimällä saahaan aekaan vaen raonioita ja pettyneitä kannattajia.

Hulluuttahan on jos viijesosalla kansasta yrittää muuttaa koko totuttuja kiemuroeta. Ei oo onnistunu ennen ei nyt ei tulevaisuuvessa-Politiikan pittää olla neuvotteluja kaikkien yhteiesn hyvän ajamista. -  ei enemmistön päätöksentevon vaekeottamista. Sitte vaaleissa otetaan jälleen kantaa onko asiat tehty oikein vaiko väärin!

Oekijastaan asijat on heleppoja kun löysätään pikkusen sitä köyttä jolla itsekkäästi koetetaan vettää kaekki manna omalle poppoolle.Seon vanahanaekasta meininkijä. Kellää ei oo tarvetta nykyvään lähtä kerijuulle. Jos mennee huonosti niin apuja löytyy jos tahtoo. Turvaverkot oottaa, ettei maahan mätkähä jos sattuu ote lipijämmään.

On vanahaaekasta änkyröijä semmosissa asijoissa joista tietää varmasti koetuvan hyvää koko kansakunnalle.Saman linijan pitäsi pittää oltiin oppositijossa tae vallankäyttäjänä. Niin kun tämä kepuki antaa meleko kysseenalasen kuvan itestään. Vasta hallituksessa huuvettiin kurkkusuorana asijoeta ja teki päätöksijä joeta ny vastustaa verissäpäen. Ny tekkee välikysymyksijä asijoesta joeta olivat ite ajamassa Onko ihime jos on luottamus kattelussa.

Vaekken minä tuota politiikkaa tajuvakkaa niin sen oon huomannu että meleko kälämejä evustajia sinne kansa valittee.  Onko niin, että mitä rentumpi niin sen suurempi kannatus. Mitä iluva on ollu persusakista? Vastaan ite! Pelekkää haettaan asioijen hoijossa ja ilimanaekusia sensaatijoeta. Kaekki taetamattoman johon vuoksi. Ettei vaen raha ratkase!

Mihinkä mennee muuten puoluveijen valtavat tujet? Persutki nostaa innolla potin, miljoonia! Vaikka muka vouhotti tulien poistamisesta- Kaksinaamasta pelijä.

***

Lumenmoskaa se taas työntää päntijönnään. Jottae reilu 5senttiä naapurin katolla lunta, eilen palijas pelti.Lämpötila huitelee 0 kahtapuolta, että eipä lumi herkästi lähe poekkee. Van näellä mennään niin kauan kuin muuta hoksitaan.


-O-