tuo jatkuva märehiminen tuosta Norijan tappajasta. Pyrkiikö se metija lietsomaan Suomenki vinksahtaneita opettelleen miten otetaan naapurilta henki poekkee- Töllöt ratijot lehet ja koko lössi vatuloe koko ajan tuosta heebosta. Julukisuutta tullee koko rahan eistä. Norijassaki sillä tuntuu olevan niitä vaneja, miksei sitte Suomessa.

Metijahan se on syyllinen kaekkuun vihapuhheisiin ja väkivallan lietsontaan.Joku kajahtanu tekkee jottae tosi kamalaa se selevitettään yksityiskohtija myöten. Veri virtaa ja enkelit lentelee, molemmanvärisiä. mustija ja valakeita, sillä uhrihan on ussein oekija immeinen. Ne mustat taas on kotosin sieltä helevetistä.

Mitä hyötyvä tae etuva tavan kansalaenen saa tuosta souvvista? Suvvaettevuutta? Sitähän Tarijan aekana on koetettu hupattaa. Kaekki pittää suvata kaekki sietää. Breiviikkilläki varmaan ollu kamala lapsuus? Voe hellanlettas kumminki.

Eiköhä se jokkaenen liene semmonen kun on evväät saanu? Sattunu kytkentävirhe tekovaeheessa ja ajattelukonneisto toemii väärällä laella. Nappaapa jopa oekosulukuja, siis maanantaekappale! Joutas pallaottaan takasin tehtaalle.

Voehan se tietty ympäristökin ja kokemukset vaekuttaa, mutta terve ittetunto kyllä sellaset kielteiset asijat seoloo erilleen "roskapostina"

Joo, vaen eipä sorruta itte sammaan mistä metijaa morkkasin, että SE SIITÄ!

***

Säässä ei oo tapahtunu mittää. Esteriki tuolla hangenympäröemänä - tukevasti. Varmaan seki oottaa solukossaan lämpimämpiä tuulia.Vettä rätää ja luntaki on viime aekoena tullu. Lämpimistä tuulista ei voe vielä puhua. Tuohon jos se viel' reilun takatalaven nappaa nii se ei naorata. Hymmyillään silti!

-O-