vae eipä hylykää! Voe itekuki huokasta selevittyyvään pahasta. Varsinki rötösjerroella se on pitkä taeval ennen kun pääsee huokasun asteelle. Niin jos pääsee. Niinu Nova herratki saavat vuosikaosia tuta tekemistesä seoraokset.

Taetaa se olla, että naeset ovat rehellisempiä, vae ovatko taetavampia rötöksissään. Naesen rötöksethän on ylleesä kavalluspuolella. Liekkö sillä Eevan käärmekaverilla heijastusvaekutuksia asijaan? Käärme on kavalin eläen maan päällä.??????

Ohan ne naesetki joskus syyllistynneet jopa murhiin, mutta miehill äon siinä varmaan moninkertanen ossuus. Resskuoetahan nämä murhamiehetki näöttää olevan. Niinku tämä Norijan teorastaja. Itkuva tamä kovis muka vääntää... Vissiin ku jäe niin palijo elloon.

Ny jää postaus lyhyeksi. Tässon päevälle haasteita ja Formulaaki pitäsi ehtijä kattuva.Vaen palaamme astijalle jos on tulollaan.

***

Sää menee entistä rataansa . Satamaan varmaan alakaa, on niin matalalla nuo pilivet. Vetenä tuo tullee kun on pari+ .Voehan se tuolla ylempänä olla - että sale tullee taas lumene. Vaen otetaan vastaan kiitellen mitä ylhäältä annetaan.

-O-