on ootettavissa kun kepulle valitaan puhheenjohtajaa. Nelijä on jo eholla ja tulleeko vielä lissääki? Aevan härkäparreilla kynnetää, Saa sitte nähä kumpi pari kyntää tykimmin? Oesikkae se varmaan näen sivusta kattoen turvaotuva tuoreisiin voemiin. Vaekka sanotaan että vanahassa vara parempi, niin se ei taija ny pittää paekkaasa. Nuo polliittiset ketut P.ja M. Ovat vuosijensaatossa omineet kaeken sen paskan jossa kepu on vuosikymmenen rypeny. Kuka haluvaa ne Väörystelyt ja Pekkaroennit takasi? Ei kukkaa. Asijat ei hoijju riitelemällä, vaan sopimalla ja toesenki näkökannat huomijoijen.

Takki jos kääntyy joka aamu eripäen ei semmonen touhu tuo tulosta.Tärkeintähän on vanhoista ja heikoista huolehtiminen, ne hyvin pärjäävien tulonkorkaukset eivät ole eturivissä. Toesekseen ne onki ammattiyhistyksen hommia. Vaen jos siinäki on liian ahane niin siitä läpsäöttää ittijään korvalle.Tulonkorotuksethan mennee aena hintoehin. Jokuhan ne tavarat ja tarvikkeet maksaa - itekuki. Se mahollinen tulokorotus humpsaahaa - inflaatijo juoksee.

Sitä minnoon ihimetelly mihin ne rikkaat tarttee niin hirvijästi rahhaa. Niinku Terenjeffiku eilen lehessä kehu, että meni sekasi rahasta? Yhä vaen lissää pittää saaha - seon paperija. Tillaesivat sanomalehtijä. Paperija oes harmiksi asti - kottiinkannettuna. Ei silti - kyllä köyhäji paperin kanssa on kusessa. Maenosta tullee kilotolokulla, silti pittää perseenpyyhkeet ostaa. Se on tät'ä!

********

Sää on + kaksi pykälää. Sumuva ilimassa ja lumi kinos laskee silimissä. Kyl se siitä.

-O-