Nämä kevväeset toeminnat joellaki kansalaesena. Uhurija joutuu suremaan suuret joukot. Rikollisen omaiset häpeämään läheisensä tuottamaa kauhua ja surua.

Näin keväällä sellaiset jotka kärsii mielenterveysongelmista saavat monenlaista päähänpistoa. Kuka kuulle kehoituksia hirmutekoihin. Joku suunnittelee jotain kauhutekoa päässään vuosikausia kunnes toteuttaa hautomansa harhan.

Toki aivan tervekkin saattaa pimahtaa. Suuttuu silmittömästi kokiessaan tulleensa kaltoin kohelluksi.  Kosto kytee mielessä ja kun sopivasti saa "voijetta" niin sitten tapahtuu kauheita. Kohe on ylleesä naenen. Entinen vaemo tae tyttöystävä saa maksaa hengellään .  Puukot heiluvat ja aseet paukkuu.

Nyt kun vapunpäivä on tuossa tuokijossa ja kun ovat ennustelleet korijoeta ilimoja niin mahollisuus kauhutekoehin on ikkään kuin ilimassa. Naeset varokoot. Tosin osaa se naenenkin kostaa ja SE kosto on kavala.

Polliisihan on nyt kaukana ja vaekijasti tavoteltava. Rikollinen on jo kaokana ennen kuin polliisi on paekalla. Vaen kaekesta huolimatta, elämä jatkuu ja tuurillaan kukin seilailee elämän ulapalla.

***
Se on satteen aeka ny! Lumikinos takapihalla on romahtanut. Jopa päläviä on paikoin. Viherijänä ruoho kattelee hiipuvaa kinosta. Hetken tarkka on +4.8. Pilvet on paksut luovuttavat vesijään ikkuisessa kiertokulussa.

-O-