tunkeotua teitä moekkaamaan. Eihän tässä niin ihimeasijaa oo ehtiny kerrääntyvä siitä kun viimeksi moekattiin vaen voijjaanhan tässä porinoija niitä näetä ja mikseipä ihan joutaviaki? Tosin porinat meinaa olla melekolaella yksipuolisija. Ei palijo oo kuulunu vastakommenttija. Lieneekö se merkkinä että ootta sammaa mieltä? Lontoon murteella tosin tullee toesinaan kasapäen. kommettija, vaen seon yhtä tyhyjän kanssa kun ei niitä taijjuu. Lienevät niitä roskaposteja. Aenaki poestan ne järkijään poekkee.

Jo vallan varraen on huomattu, että vaetiolo on myöntymisen merkki. Kaepa sitte panetta haesevan vastalaoseen jos meikällä lipsahtaa aevan vitteeseen.

Näen se postaos vaen jatkuu vaekkei sanokkaa mittää. Nakkelee vaen sanoja peräkkäen ja joku ehkä lukkee joku taas ei, vaen sehän vasta onki itekunki oma asija mitä naamanreijistä päästää aevojen roserssiin?

Pentuna sitä laolettiin jos joku muistaa? Älä pikku silmä katso minne vaan... Monella laolun opetus on ajat sitte unohtunut ja silimä oekein ettii rietasta ja räävitöntä katottavvaa. Iotkutuijottaa pornuva niin, että pakki sekuvaa. Meikä sitä ei tajua mitä kahtomista astumishommissa on? Täh.

Tuosta voesikki saarnata pitkäänki, vaen toesaalta itekuki kattokoon mitä tahtoo tae voe olla kattomattaki. Mikä se minä oon kenenkää harrastuksija rajottammaan?

***

Tännään mennäänki sitte pelekkää nollalinijaa. Mittarissa on pyörijät -+ 0,0. Saa nähä mihin paen se siitä alakaa ryntäeleen. Töllö lupasi kylymijä virtaoksija. Kovasti talavi on vielä läsnä. Luntaki taetaa tulla lissää, mutta surmaksihan se on vanhalle lumelle. Palataan taas huomisaamuna. Missä asennossa palikat sitte on, sen näkee sitten.

-O-