joka hetki ja vieläki tihijämpään. Niin ku siellä Tanskassaki kun se Suomi-poeka ajjaa ryttäsi siihen raotatiesiltaan pahki. Muutamaa minsaa ennemmin oli juna sillan ylitttäny. Niin vähästä oli kiinni, ettei koko juna syöksyny sinne jorpakkoon. Näötti kiskot olevan meleko kiharana sen törmäöksen jäläkeen. Mitenhän se sillae törmäeli se kapu.?

Tuli vaen tuosta mieleen kuinka tuurissa tahi onnessa se tämä elontaeval on. Ei tiijä paekkaa eikä hetkijä kun henkiriepu on katkolla. Liikenteessähän se onki joka aenuva hetki. Koskaa ei tiijä millon joku kaahari ajjaa aotosi keolaan tae saattaapa se itelläki karata homma lapasesta, varsinki talaviliukkaella-

Eikähän se eläminen ole niin varman päälle kotiolloessa. Putuvaa sohovalta ta kaatuva romahtaa seisovilta jalolta, seon Luojassa mihin jatkossa matka kulukee - lasarettiin vaeko ruumishuoneelle. Jos on yksineläjä niin meleko varmasti viimemaenittuun Seon peli pelattu! Voepa olla että saa viikkomoesin raatona rötköttää kun eijoo kettää joka kaepaesi.

Näen se tuo ajatus vie kun alakaa äplistelemään jottae laevatörmäöstä. Ajatus johtaa toeseen, eikä kontrolli pysy mukana. Vae sama kae se mitä höpäjää kun kaekki yli-alilyönnit mennee höperyyven piikkiin. Koettakkaa kuitenki kestää. Tiijä vaekka joskus tullee tolokumpaakin tekstijä.. Toevossa on hyvä ellää , aenaki jos ei satu joutumaan surmansuuhun?

***

Nyhhän se sitte naokasi taas pakkasen. Taevas on sees ja Kempeleen seuvun lämpötila on tällähetkellä - 8.8. Niin se tuo kevä on sitä aekaa kun kaksi suurta - talavi ja kesä - tappelee. Voettaja on tievossa? Vie vaen aekasa!

-O-