koko ajan jotakin. Ja jos ei satu niin paskalehet tekkee kärpäsistä härkäsijä jopa elehfantteja. Uutiskynnykset on veistelty olemattomiin ja vapaata riistaa tomittajille on kaikki. Tissit ja kaekenlaeset kalut on suurija uutisia. Sävy uutisissa  on pahoissakin tapahtumissa ivaava ja jopa naureskeleva. Mahtaa se omaisista tuntua "mukavalta" kun tapauksen uhria räävitään sieltä ja täältä.

Kaekenmaaliman himphapelit tekee rahaa ja mainetta tekemällä valejuttuja. Raeskataan muka ja henkiki on katkolla. Ketulla on ketunhäntä kainalossa. Rahaa virtaa ja kuuluisuutta kertyy. Markkinat pelaa ja vaikka kunnia menee niin mainetta tulee.

Näyttää, että rahakriisikin on taakse jäänyttä. Lehet kuitenkin liehtoo epätoivoa kansassa puhumalla asioijjen vierestä. Puhuvat rahan lapioimisesta etelään. Kamaloita summija heitellään muka sinne ja tänne. Kuitenkin kysymys on vain takuista, ei rahan antamisesta.Persulaisuus on voimissaan.

Sehän kuulema kuitenkin näytästää, että  valittu linja on se oikea. Eurooppa on toipumassa ja sehän tekee gudaa myös meillä. Tavarat tekevät kauppasa ja pyörät pyörii. Pitäisi vaan harhautetut nuoret saaha vaan palautettua työn ääreen. Hippiaatteet ja lorvailu ei tuo mitään hyvää. Vain työstä tulee tulosta. Jokainen terve ihminen on velvollinen antamaan panoksensa yhteiskunnan hyväksi, eikä roikkua rasitteena työtätekevien niskassa. Työstä seuraa eläke jota voi sitten hyvillämielin nauttia vanhuuden tullessa kaveriksi

Eilen oli sateinen päivä. Niinpä taitaa tulla taas? Pilivet riekkuu allaalla ja lämpö on -0.3. Räntää varmaan alkaa rätkimään. Vaan antaa tulla lunta tupaan ja pyryä porstuvaan. Me kyllä kestetään suomalaisella sisulla.

-O-